İddia: Motorola G8 Plus, Birçok Üst Düzey Özellikle Birlikte Gelecek

6
3
3
1
0
Motorola'nın G ailesine katılması beklenen G8 hakkında bazı iddialar ortaya atılıyor. Birçok iddia ise telefonun One serisinden birkaç özelliğe sahip olacağını gösteriyor.

Telefon piyasasının efsane şirketlerinden Motorola, akıllı telefon piyasasına ancak dönüş yapabilmişti. Şirketin G7 ailesi henüz birkaç ay önce çıkmış olmasına rağmen görünen o ki G serisinin yeni üyesi yolda. Hatta ortaya atılan birkaç iddiaya göre Moto G8 Plus, One serisinden de birkaç özelliği daha karşılanabilir fiyatlarla buluşturacak.

G8 Plus hakkında ortaya atılan iddialara göre cihaz 48 MP ana sensörlü, 117 derecelik geniş açılı aksiyon kameralı ve 5 MP’lik derinlik kameralı üçlü kamera kurulumuyla gelecek. Derinlik kamerası, portre pozları ve lazer otofokus özelliklerini bulunduracak.

motorola g8 plus

Cihazın özellikleri kısmına gelirsek iddialara göre telefonun bataryası 4.000 mAh olacak. Bir önceki model olan G7 Plus’ta ise bu rakam yalnızca 3.000 mAh idi. Böylece telefon bir günü rahat bir biçimde geçirmenizi sağlayacak. İşlemci kısmında ise bizleri Snapdragon 665 karşılayacak. Telefonun ekranı 6,3 inç büyüklüğünde ve 2280x1080 çözünürlüğe sahip LCD ekran olacak.

G8 ailesinin Plus olmayan modeli hakkında ise ortada yeterli bilgi bulunmuyor. Ancak telefonun lazer otofokusa sahip olmayacağını iddia edenler var. Bunun dışında Plus modele göre daha ucuz olacak telefonun işlemci, ekran ve hafıza kısmında bir takım kısılmalar yapılması gayet olası. Yapılan iddialar doğru çıkarsa Motorola’nın G8 ailesini 24 Ekim’de Brezilya’da tanıtılmasına şahit olabiliriz.

Kaynak : https://www.engadget.com/2019/10/16/moto-g8-plus-leak/
6
3
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
6
3
3
1
0