Motorola Moto G9 Plus, Perakende Sitelerinde Yerini Aldı

9
2
2
0
0
Motorola’nın yeni akıllı telefonu Moto G9 Plus, Avrupa’daki bazı internet sitelerinde listelenmeye başladı. Böylece cihazdan ne beklememiz gerektiği konusunda da bir fikir edinebiliyoruz.

Akıllı telefon pazarındaki etkinliğini arttırmaya karar veren Motorola grubu, farklı segmentleri hedefleyen ürünlerini birbirinin peşi sıra tanıtmaya devam ediyordu. Firma, 2 hafta önce de Avrupa pazarına yönelik başlangıç seviye telefonu Moto G9 Play’ı tanıtmıştı. Şimdi de orta segmente göz kırpan Moto G9 Plus geliyor.

Servis sağlayıcısı Orange’ın Slovakya sitesinde yer alan bir listelemede hem telefonun tasarım görüntüleri yer alıyor, hem de hepsine olmasa da çok sayıda önemli özelliğe dair bilgiler edinmemizi sağlıyor.

Dev ekrana dev batarya

moto g9 plus

Telefonla ilgili dikkat çeken ilk detay, 6.8 inçlik gayet geniş ekranı. Bu ekranda ön kamera için de bir delik bulunuyor. Bu LCD ekran Full HD+ (2400x1800p) çözünürlüğe sahip. Telefonun çerçevesi ise oldukça ince.

Ölçüleri 169.98 x 78.1 x 9.69 mm olarak gösterilen telefon, 223 gram ağırlığıyla varlığını hissettiren bir model olacak. Bu ölçüler hem Moto G8 Plus’tan hem de Galaxy Note 20 Ultra’dan daha büyük bir telefon göreceğimizi gösteriyor.

Motorola arka kısımda dört kameralı bir sistem tercih ederken ana kameranın çözünürlüğü ise 64 MP olarak açıklandı. Diğer üç kameranın ise sırasıyla ultra geniş açı kamerası, makro kamera ve derinlik sensörü olması bekleniyor.

Motorola Moto G9 Plus’ın fiyatı dikkat çekiyor

moto

Telefonun içinde yer alan donanıma baktığımızda ise 128 GB gibi oldukça ideal bir depolama alanı görüyoruz. Snapdragon 600 ya da 700 serisi bir işlemciyle gelmesi beklenen telefonun RAM’i ise 4 GB olacak. 

Telefonun bataryası 5000 mAh olacak ve hızlı şarj özelliği ile birlikte gelecek. Fiyatlara baktığımızda da akıllı telefonun 255 euroluk bir etiketle geleceğini görüyoruz. Bu da 2250 TL bandında bir ücrete tekabül ediyor.

Kaynak : https://www.phonearena.com/news/motorola-moto-g9-plus-specs-price-leak_id126980
9
2
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
9
2
2
0
0