Motorola'nın Katlanabilir Telefonu Razr 5G'nin Tasarımı Ortaya Çıktı

9
6
2
2
0
Geçtiğimiz sene katlanabilir akıllı telefon furyasına Razr modeliyle katılan Motorola'dan yeni Razr sürümü geliyor. Motorola'nın yeni Razr'ının bir önceki modelden farkı ise 5G bağlantı desteğine sahip olacak olması.

Geçtiğimiz sene akıllı telefon dünyasını en çok meşgul eden konulardan bir tanesi katlanabilir akıllı telefonlar olmuştu. Bu alanda ilk örnekleri veren şirketler ise Galaxy Fold ile Samsung ve Mate X ile Huawei olmuştu.

2019'da akıllı telefon trendine katılan şirketlerden bir tanesi de ABD merkezli akıllı telefon üreticisi Motorola olmuştu. Motorola, Razr adını verdiği modelinde Samsung ve Huawei'nin aksine cihazını içe ya da dışa katlanır şekilde değil dikine katlanabilecek şekilde bir tasarımı benimsemişti.

Motorola Razr 2020 5G

motorola razr 5g

Akıllı telefon dünyasının güvenilir kaynaklarından bir tanesi olan Evan Blass ya da bilinen diğer adıyla 'evleaks', Motorola Razr 2020'yi yani geçtiğimiz sene kasım ayında çıkan katlanabilir Motorola Razr'ın 5G bağlantı destekli sürümünün fotoğraflarını ortaya çıkardı.

Yukarıdaki fotoğraftan da görebileceğiniz üzere cihazın arka tarafında oldukça belirgin bir kamera yer alıyor. Ekranında oldukça ufak bir çentik yer aldığı görülen telefonun harici bir parmak izi okuyucu sensör görülmüyor.

motorola razr

Telefonda yer alacak olan donanımlarla ilgili çeşitli bilgiler ortaya çıkmıştı. Snapdragon 765 işlemciden gücünü alacak olan cihazın 8 GB RAM'e ve 256 GB dâhili depolama alanına sahip olacağı söyleniyor. Kamera tarafına bakıldığında cihazın arka tarafında 48 MP, ön tarafında ise 20 MP değerinde bir kamera yer alıyor. 5G bağlantı desteği bulunan cihazın batarya kapasitesi ise 2.845 mAh değerinde.

Motorola'nın 5G bağlantı desteğine sahip yeni katlanabilir modeli Razr, benzer zamanlarda duyurulacak olan Samsung Galaxy Z Flip 5G ile bir rekabet içerisine girecek. Peki, sizce bu rekabette öne çıkan model hangisi olur?

Kaynak : https://mspoweruser.com/motorola-razr-2020-5g-leaks/
9
6
2
2
0
Emoji İle Tepki Ver
9
6
2
2
0