How I Met Your Mother'ın Yıldızı Neil Patrick Harris, Matrix 4 Oyuncu Kadrosuna Katıldı

20
11
5
3
0
How I Met Your Mother hayranlarının yakından tanıdığı bir isim olan Neil Patrick Harris, yönetmenliğini Lana Wachowski’nin yapacağı Matrix 4’ün oyuncu kadrosuna katıldı.

Bilim kurgu sinemasının kült yapımlarından Matrix, serinin dördüncü halkası ile bir kez daha karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss, sırasıyla Neo ve Trinity karakterlerine hayat vermeye devam edecek. Geçtiğimiz günlerde bu iki ismin yanına dahil olan Aquaman’in yıldızı Yahya Abdul-Mateen’in ise nasıl bir rolle karşımıza çıkacağı henüz belli değil.

Variety’nin sayfalarına taşıdığı habere göre, Doogie Howser, M.D., Gone Girl ve How I Met Your Mother gibi yapımlardan tanıdığımız Neil Patrick Harris de Matrix 4’ün oyuncu kadrosuna katıldı. Amerikalı ünlü aktörün dördüncü Matrix filmindeki rolü ise henüz bilinmiyor.

matrix 4

Harris çoğunlukla Sit-com yani durum komedi tarzı yapımlarla tanınsa da, 2014 yapımı Gone Girl ve Broadway kökenli rock müzikali Hedwig and the Angry Inch gibi yapımlarda canlandırdığı ağır başlı rollerle herkesin takdirini toplamayı başarmıştı. 

Wachowski kardeşlerin çığır açan bilim kurgu filmi Matrix’in dördüncü halkası, geçtiğimiz ağustos ayında duyurulmuştu. Matrix 4’ün yönetmen koltuğunda, orijinal üçlemeyi kardeşi Lilly Wachowski ile birlikte yöneten Lana Wachowski oturacak. Filmin senaryosunu Wachowski’nin yanı sıra Aleksandar Hemon (Sense8) ve David Mitchell (Cloud Atlas) kaleme alıyor.

the matrix 4

Senaryo çalışmaları tamamlanan filmin 2020 başlarında prodüksiyona girmesi bekleniyor; ancak henüz Matrix 4 için açıklanan resmi bir çıkış tarihi yok. Warner Bros. ve Lana Wachowski, filmin konusu hakkında şu ana kadar hiçbir şey açıklamadı. Buna rağmen kısa zamanda yeni detayların gün yüzüne çıkacağını tahmin ediyoruz. 

İlk üç Matrix filmi, küresel gişede 1,6 milyar doların üzerinde bir kazanç elde etmişti. Serinin dördüncü halkasının nasıl bir başarı yakalayacağı ise şimdiden merak konusu. 

Kaynak : https://www.digitaltrends.com/movies/neil-patrick-harris-cast-matrix-4/
20
11
5
3
0
Emoji İle Tepki Ver
20
11
5
3
0