Netflix, Atiye'nin İkinci Sezon Yayın Tarihini Açıkladı [Video]

45
7
3
2
2
Netflix, bugün paylaştığı bir duyuru videosuyla Atiye'nin ikinci sezon yayın tarihini duyurdu. Duyuruya göre Atiye'nin ikinci sezonu, 10 Eylül itibarıyla Netflix abonelerinin beğenisine sunulacak.

9 Temmuz’da 4. ve final sezonu yayınlanan Hakan: Muhafız’dan sonra Netflix’in Türkiye’deki ikinci orijinal yapımı olan Atiye, ilk sezonu ile yerli yabancı çoğu Netflix abonesinin beğenisini kazanmayı başarmıştı. Geçtiğimiz yılın son günlerinde ilk sezonu ile Netflix aboneleriyle buluşan Atiye’nin ikinci sezon yayın tarihi de belli oldu.

YouTube kanalında yeni bir video yayınlayan Netflix Türkiye, Atiye’nin ikinci sezon yayın tarihini 10 Eylül olarak açıkladı. Netflix, tanıtım videosunun açıklamasında ise, “Bildiğin her şeyin ötesinde başka gerçekler var. #Atiye, ikinci sezonuyla 10 Eylül’de sadece Netflix’te.” ifadelerini kullandı.

Netflix, Atiye'nin ikinci sezonunu 10 Eylül'de yayınlayacak

atiye 2. sezon

Beren Saat, Melisa Şenolsun, Metin Akdülger, Mehmet Günsür, Tim Seyfi, Meral Çetinkaya gibi pek çok ünlü ismin yer aldığı Atiye, diziye ismini veren aynı adlı karakterin mistik hikayesini merkezine alıyor. Küçüklüğünden beri -nedenini bilmeden- aynı şekli çizen Atiye’nin hikayesi, bu şeklin Göbeklitepe’de binlerce yıllık kalıntılarda bulunmasıyla başlıyor.

Netflix, Atiye’nin 2. sezon yayın tarihini duyurduğu videonun açıklamasında dizinin hikayesini, “Farklı bir dünyayla karşı karşıya olan Atiye, kaderinde yazılı olanları gerçekleştirmek için zamanla yarışırken Serdar'ın arkasındaki gizemli örgüt, geleceği tehdit eder.” şeklinde açıklıyor. Bir Netflix üyesiyseniz, Atiye’nin ikinci sezonu için buraya tıklayarak bir hatırlatma oluşturabilirsiniz.

Atiye ikinci sezon yayın tarihi duyuru videosu

45
7
3
2
2
Emoji İle Tepki Ver
45
7
3
2
2