Netflix, Heyecanla Beklenen Atiye'nin İkinci Sezonunu Resmen Yayınladı

27
4
2
0
0
Netflix, ikinci orijinal Türk dizisi olan Atiye'nin ikinci sezonunu yayınladı. Göbeklitepe'yi konu alan dizi, ikinci sezonuyla da Netflix kullanıcılarının ilgisini çekecek gibi görünüyor. Kullanıcılar, ikinci sezonla haşır neşir olurken üçüncü ve final sezonunun çekimleri de devam ediyor.

Geçtiğimiz yıl ilk sezonuyla yayınlandığında milyonlarca kişinin ilgisini çeken Netflix'in orijinal Türk dizisi Atiye, bugün ikinci sezonuyla yeniden ekranlara döndü. Netflix kullanıcılarının an itibarıyla erişebildikleri Atiye'nin ikinci sezonu, kullanıcılar tarafından tam not almayı başaracak gibi görünüyor.

Beren Saat, Mehmet Sungur ve Metin Akdülger gibi ünlü isimlerin rol aldığı yapım, ilk sezonunda oldukça heyecanlı bir noktada kalmıştı. Netflix kullanıcıları, ikinci sezonla bu heyecana devam edecekler. Atiye, ikinci sezonda maceralarına devam ederken bu kez karşılarına, bazı kötü insanlar da çıkacak.

Atiye

Netflix, yeni dizilerini ya da dizilerinin yeni sezonlarını genelde cuma günü yayınlıyor. Ancak Atiye'nin yeni sezonu, perşembe günü yayınlandı. Bunun nedeniyse Beren Saat'in talebiymiş. Edinilen bilgilere göre sevilen oyuncu, daha popüler dizileri perşembe günleri yayınlandığı için bunun uğurlu olduğuna inanıyormuş. Hal böyle olunca da Netflix, bu talebi geri çevirmemiş gibi görünüyor.

Netflix, kısa bir süre önce yaptığı açıklamalarla Atiye'nin üçüncü ve final sezonunun çekimlerine başlandığını da açıklamıştı. Yani Atiye hayranları, ikinci sezonu bekledikten sonra dizinin üçüncü sezon için onay alıp almadığını düşünmeyecekler. Dilerseniz artık sizleri, Atiye'nin ikinci sezonu için yayınlanan bir tanıtım videosuyla yalnız bırakalım.

Kaynak : https://www.sozcu.com.tr/hayatim/magazin-haberleri/atiye-2-sezon-bugun-basliyor-konusu-ve-oyunculari/
27
4
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
27
4
2
0
0