Netflix’in Kuklalı Dizisi Dark Crystal’dan Yeni Fragman

9
2
1
1
0
Netflix’te yayınlanan ve kuklaların kullanıldığı fantastik yapım Dark Crystal’in yeni dizisi, Dark Crystal: Age of Resistance için yeni bir fragman yayınlandı. Dark Crystal: Age of Resistance’da ana filmin öncesinde yaşanan olaylar anlatılacak.

1982 yapımı Dark Crystal’de kuklalar, pratik görsel efektler ve muhteşem seslendirme yapan sanatçılar bir araya gelerek oldukça başarılı bir film ortaya çıkarmıştı. Thra adlı hayali diyarda Gelflingler ve Podlingler’in yaşadıkları anlatılan bu filmde, son kalan Gelfling olan ana karakterimiz Jen, doğruluk kristalini tamir etmek için bir maceraya çıkmıştı.

Fragmanda, bir fantastik macera yapımından bekleyeceğiniz her şey var. Geleceğe dair kehanetler, kötü kalpli robotumsu makineler, topraklarını tehdit eden kötülüğe karşı bir araya gelen kahramanlar, ne ararsanız fragmanda bulabiliyorsunuz. Bu yapımda, kötü kalpli imparatora karşı üç Gelfling’in isyanı başlatma süreci anlatılacak.

Dizinin yapımı için ciddi bir emek harcandığı, daha fragmanda kendisini belli ediyor. Kuklaların, setlerin, pratik görsel efektler için kullanılan ekipmanların oldukça başarılı kullanıldığı göze çarpıyor.

Dark Crystal: Age of Resistance Dizisinde Kimler Var?

dark-crystal-age-of-resistance-fragmanı

Dizinin seslendirme kadrosu oldukça önemli isimlerden oluşuyor. Louis Leterrier'in yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin yapımcıları Jeffrey Addiss ve Will Matthews oldu. Seslendirme kadrosunda ise Awkwafina, Caitriona Balfe, Helena Bonham Carter, Charlie Condou, Harris Dickinson, Alice Dinnean, Natalie Dormer, Taron Egerton, Mark Hamill ve Lena Headey gibi önemli isimler bulunuyor. 

Netflix, The Dark Crystal: Age of Resistance’ı 30 Ağustos’ta vizyona sokacak.

Kaynak : https://io9.gizmodo.com/the-new-dark-crystal-trailer-is-somehow-even-more-gorge-1837204098
9
2
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
9
2
1
1
0