Netflix, 'Resident Evil' Dizisini Resmen Duyurdu: İşte İlk Detaylar

114
13
4
2
2
Netflix, yaklaşmakta olan yeni dizisi Resident Evil için ilk resmi açıklamaları yaptı. Yapılan açıklamalara göre ilk sezonu 1'er saatlik 8 bölümden oluşacak dizi, iki farklı zaman diliminde geçecek. Büyük bir heyecan yaratan dizinin çıkış tarihi ise şu an için açıklanmadı.

Son dönemlerde çeşitli tartışmalara konu olsa da popülaritesinden hiçbir şey kaybetmeyen Netflix, yeni bir dizi üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Video oyun dünyasında sevilen bir yapım olarak karşımıza çıkan Resident Evil'i dizi haline getirecek olan platform, bugün bu diziyle ilgili ilk resmi detayları açıkladı. 

Netflix'in yaklaşmakta olan Resident Evil dizisinin bir numaralı ismi olan Andrew Dabb, konuyla ilgili yaptığı açıklamalarda Resident Evil'in tüm zamanlarda en çok sevdiği oyun olduğunu vurguluyor. Oyunun harika bir hikayesinin olduğunu ve bu hikayeyi dünya çapındaki Netflix kullanıcılarının beğenisine sunacakları için çok mutlu olduğunu ifade eden Dabb, dizinin bir yandan çok sayıda yeni hayranı olacağını diğer yandan da Resident Evil'i oyundan bilen kişilerin bu diziye hayran olacaklarını söylüyor.

Netflix'in Resident Evil paylaşımı

Resident Evil

Netflix yetkililerinden yapılan açıklamalara göre yaklaşmakta olan Resident Evil dizisi, iki farklı zaman diliminde geçecek. Bu zaman dilimlerinden bir tanesinde ergenlik çağlarında New Raccoon City'ye yerleşen Jade ve Billie Wesker'i izleyeceğiz. Çocuklar, yerleştikleri bu yerin aslında olduğundan çok daha fazlasını içerdiğini, babalarınsa dünyayı yok edebilecek sırlar gizlediğini öğrenecekler.

İkinci zaman dilimine geçtiğimiz zamansa Jade'in 30 yaşındaki halini göreceğiz. İlk zaman diliminden yaklaşık 10 yıl sonra geçecek ikinci dilimde, dünya genelinde 15 milyon civarında insan kalmış olacak. Dizinin bu bölümünde, 15 milyon civarındaki insanın karşısında 6 milyar civarında "T" virüsüyle enfekte olmuş yaratıklarla başa çıkma mücadelesine şahit olacağız. İşte Jade de yaratıklarla mücadele etmeye çalışan insanlardan bir tanesi olacak.

Resident Evil

Netflix, Resident Evil dizisi için resmi bir çıkış tarihi açıklamadı. Ancak bugüne dek edinilen bilgilere göre yeni dizinin ilk sezonu, 1'er saatlik 8 bölümden oluşacak. Ayrıca dizinin yapımcılığı Constantin Film'den Robert Kulzer ve Oliver Berben tarafından üstleniliyor. Önümüzdeki günler, Netflix'in yaklaşmakta olan yeni orijinal dizisi için çok daha fazla detaylı bilgiyi gözler önüne serecek gibi görünüyor.

Kaynak : https://comicbook.com/gaming/news/resident-evil-netflix-plot-details/
114
13
4
2
2
Emoji İle Tepki Ver
114
13
4
2
2