Netflix'in Seksle İlgili Twitter Paylaşımına Dünyaca Ünlü Markaların Verdiği Tepkiler

183
16
11
5
4
Netflix'in Seksle İlgili Twitter Paylaşımına Dünyaca Ünlü Markaların Verdiği Tepkiler
Dünyanın en popüler online dizi ve film izleme platformu Netflix, sosyal medyayı en aktif kullanan şirketlerin başında geliyor. Bu kez oldukça ilginç bir paylaşımla karşımıza çıkan yayın devi, takipçilerine bir markanın Twitter hesabını yönetirken, seks sırasında neler söyleyeceklerini sordu.

Dünyanın her yerinden milyonlarca kullanıcıya hizmet veren Netflix, genellikle dizi, film ve belgeselleri ile haberlerimize konu alıyor; ancak şirket bu kez Twitter’da yaptığı ilginç paylaşımıyla gündemde.

ABD’li streaming yayın devi, resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda takipçilerine bir markanın hesabını yönetirken, seks sırasında ne söyleyeceklerini sordu. Kısa sürede müthiş bir etkileşim alan tweet, diğer kurumsal Twitter hesaplarının yöneticilerinin dikkatini çekti. 

Netflix'in dikkat çeken tweeti:

Örneğin, Amerikalı fast-food zinciri Arby, Netflix’in sorusunu, “Biraz daha et ister misin” şeklinde cevapladı. Televizyon kanalı Paramount Network ise bu soruya temkinli bir şekilde yaklaştı: “Buna bulaşmak istediğimizden emin değilim” 

Netflix’in tweetine cevap verenler arasında rakip akış servisi Hulu bile vardı. Disney’in sahibi olduğu platform, ABD’de internet bağlantısına sahip neredeyse her evde bir Netflix üyeliğinin bulunmasından dolayı türeyen bir söylem olan “Netflix and chill?” ifadeleriyle eğlenceye katıldı. 

Telekomünikasyon şirketi AT&T, dünyanın en popüler dizi ve film veri tabanı IMDb ve indirim kuponları sağlayan Groupon da, Netflix’in ilginç sorusunu cevapsız bırakmayan şirketler arasında yer alıyor. 

Dünyaca ünlü markaların Netflix’in sorusuna verdiği birbirinden eğlenceli cevaplar:

"Biraz daha et ister misin"

“Buna bulaşmak istediğimizden emin değilim” 

"Bizi bir arkadaşınıza önerme olasılığınız ne kadardır?"

"Sadece tamam, tamam değil"

"The Mandalorian hakim olmaya devam ediyor"

"Bana iyi bir yılan resmi gönder"

"Şimdi %33 daha büyük"

"Bunun için uzanmak isteyebilirsin"

Kaynak : https://www.businessinsider.com/meme-things-to-say-during-sex-and-dinner-2019-12
183
16
11
5
4
Emoji İle Tepki Ver
183
16
11
5
4