Netflix, En Pahalı Dizisi The Sandman İçin 'İki Yeni Özel Bölüm' Yayınladı! [Video]

7
5
1
1
0
Netflix, bugüne kadarki en pahalı dizisi The Sandman için iki yeni özel bölüm yayınladı. Dizinin konusundan bağımsız olan yeni bölümler, The Sandman: Dream Country'ye dayanıyor.

Dünyanın en popüler çevrimiçi dizi ve film platformları arasında yer alan Netflix, bu ayın başında The Sandman isimli yeni dizisini yayınladı. Bu dizi, Netflix'in bugüne dek hayata geçirdiği en pahalı dizi projesi olarak lanse edildi. Şimdiyse The Sandman ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Platform, büyük umutlar beslediği yeni dizisi için iki özel bölüm yayınladı.

Neil Gaiman tarafından kaleme alınan ve DC Comics tarafından yayınlanan çizgi romandan uyarlama olan The Sandman için yayınlanan yeni bölümler, dizinin devamı niteliğinde değil. Yapılan resmi açıklamaya göre bu iki bölüm, The Sandman: Dream Country'ye dayanıyor ve "Calliope" ile "A Dream of a Thousand Cats" isimli hikayelerden uyarlandı.

Yeni bölümlerde animasyon da kullanılıyor!

The Sandman

The Sandman için hazırlanan iki yeni bölüm, seyircilerin ilgisini çekmeyi başarabilir. Zira farklı konular, dizinin tadı damağında kalan Netflix aboneleri için yepyeni bir deneyim sunacak. Ayrıca yeni bölümlerde animasyon da tercih ediliyor. Böylelikle animasyon tutkunları için de etkileyici bir deneyim sunulmuş olacak. Bu arada, animasyon bölümde David Tennant, James McAvoy ve Sandra Oh gibi isimlerin yer aldığını da belirtelim.

Çekimlerine 2019 yılında başlanan The Sandman, Netflix'in büyük umutlar besleyerek yayınladığı yapımlardan bir tanesi. Zira bu proje için 150 milyon doların üstünde harcama yapıldı. Tom Sturridge, Boyd Holbrook ve Patton Oswalt'ın başrol olarak karşımıza çıktığı yapımın ikinci sezonunun gelip gelmeyeceği şu an için bilinmiyor.

Kullanıcıların The Sandman ile ilgili ne düşündüğünü merak ediyorsanız:

Netflix'in özel bölümler için hazırladığı video:

Kaynak : https://mashable.com/video/the-sandman-bonus-episodes-netflix
7
5
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
7
5
1
1
0