Netflix, Bazı Dizi ve Filmleri Ücretsiz Sunmaya Başladı

177
56
21
19
11
Netflix, tüketicilerin yüzünü güldürecek yeni bir kampanya başlattı. Bu kampanyayla platformun bazı popüler orijinal yapımları, ücretsiz olarak izlenebiliyor. Bu bağlamda bazı orijinal dizilerin ilk bölümü, orijinal filmlerinse tamamı ücretsiz olarak izlenebiliyor.

Televizyon alışkanlığımızı tamamıyla değiştiren Netflix, yeni bir PR çalışması başlattı. Pek çok kişinin hoşuna gitmesi muhtemel bu çalışma, daha çok tüketiciyi Netflix'e çekecek gibi görünüyor. Çünkü tüketiciler artık Netflix'in bazı orijinal yapımlarını ücretsiz olarak, herhangi bir abonelik başlatmadan izleyebiliyorlar.

Netflix tarafından başlatılan yeni kampanya, platformdaki popüler içeriklerden bazılarını içeriyor. Örneğin artık Netflix abonesi değilseniz bile son yılların en popüler dizilerinden olan Stranger Things'i ücretsiz olarak izleyebiliyorsunuz. Ancak platform, fenomen dizinin sadece ilk bölümünü ücretsiz olarak kullanıma sunuyor. Yani diziyi beğenip izlemeye devam etmek isterseniz, Netflix abonesi olmanız gerekiyor.

Netflix'in ücretsiz erişim sayfası işte böyle görünüyor

Netflix

Netflix'in yeni kampanya için oluştuğu sayfada, şu an için sınırlı içerik bulunuyor. Bu bağlamda Stranger Things'e ek olarak Elite, Patron Bebek: Yine iş Başında, When They See Us, Love is Blind, Gezegenimiz ve Grace and Frankie isimli Netflix orijinal dizilerinin ilk bölümü ile Murder Mystery, Bird Box ve The Two Popes isimli orijinal Netflix filmlerinin tamamını ücretsiz olarak izleyebiliyorsunuz.

Netflix'in yeni kampanyasına ne yazık ki tüm cihazlardan erişilemiyor. Kampanyaya sadece Windows ve Mac cihazlardan ya da Android tarayıcılardan erişim sağlanıyor. Yani akıllı televizyonundan Netflix'e erişerek ücretsiz yapımları izleme imkanına sahip olamıyorsunuz. Ancak bu bile Netflix'in popüler yapımlarıyla tanışmanız için fazlasıyla yeterli bir imkan.

Netflix

Netflix'in yeni kampanyasına erişmek için burada bulunan bağlantıyı kullanabilirsiniz. Doğrudan içeriklere erişebildiğiniz bu bağlantıda izlemek istediğiniz Netflix orijinal yapımını bulduktan sonra "Hemen İzle" butonuna tıklayın. Ardından yeni bir sayfaya yönlendirilip, bu sayfada da seçtiğiniz Netflix yapımını izlemeye başlıyorsunuz. Ancak az önce de belirttiğimiz gibi orijinal dizilerin sadece ilk bölümleri ücretsiz olarak kullanıma sunuluyor.

Bu arada Netflix'in kısa bir süre önce 30 günlük deneme sürecini de yeniden kullanıma sunduğunu hatırlatalım. Netflix'in bu kampanyasıyla da ilk ay için 0,20 TL gibi uygun bir ödeme yapıyorsunuz. Eğer bir aylık deneyiminizden memnun kalır ve aboneliği devam ettirmek isterseniz, Netlfix'in normal abonelik ücretlerini ödemeye başlıyorsunuz. Bu konuyla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak isterseniz, sizleri burada bulunan haberimize bekliyoruz.

Kaynak : https://www.androidauthority.com/netflix-free-access-1153042/
177
56
21
19
11
Emoji İle Tepki Ver
177
56
21
19
11