Nubia Red Magic 5S'in Rekor Kıran AnTuTu Puanı Ortaya Çıktı

22
5
1
1
0
Çinli akıllı telefon üreticisi Nubia'nın yeni oyuncu telefonu Red Magic 5S'in AnTuTu puanı ortaya çıktı. Buna göre Red Magic 5S, performansı ile rekorları alt üst edecek.

Söz konusu oyuncu telefonları olduğunda performansın en fazla önemsenen konular arasında yer aldığı su götürmez bir gerçek. Bu nedenledir ki oyuncu telefonları, genel olarak tanıtıldıkları dönemin en güçlü donanım bileşenleriyle karşımıza çıkıyorlar. Dolayısı ile oyuncu telefonları, farklarını daha çok yazılım ve soğutma sistemi tarafında göstermek zorunda kalıyorlar.

Asus ROG Phone 3 ve Lenovo Legion Pro, performans noktasında piyasadaki en güçlü oyuncu telefonları olarak öne çıkıyor. Ancak yeni ortaya çıkan AnTuTu sonucuna göre Nubia’nin bir sonraki oyuncu telefonu olacak Red Magic 5S, performansıyla rakiplerini geride bırakmayı başaracak.

Nubia Red Magic 5S AnTuTu puanı

red magic 5s antutu

Yukarıdaki ekran görüntüsünde de görebildiğiniz gibi Nubia Red Magic 5S, AnTuTu’da 659.586 puan alarak Android akıllı telefonlar arasında en yüksek puanı almayı başarıyor. Bu da Nubia’nın tüm mobil oyunları ultra ayarlarda sorunsuz bir şekilde çalıştırabilecek bir akıllı telefon ile karşımıza çıkacağının açık bir göstergesi.

28 Temmuz’da (yarın) tanıtılacak Nubia Red Magic 5S, herhangi bir sürpriz olmazsa 144 Hz OLED ekran, 240 Hz örnekleme hızı, 320 Hz dokunmatik hassasiyet, Snapdragon 865+ işlemci, en az 12 GB’a kadar LPDDR5 RAM, en az 256 GB’a kadar UFS 3.1 depolama, gelişmiş soğutma sistemi ve hızlı şarj desteği ile karşımıza çıkacak.

22
5
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
22
5
1
1
0