NVIDIA, Call of Duty: Modern Warfare İçin Yeni Sürücüsünü Yayınladı

12
2
1
1
1
NVIDIA, Call of Duty: Modern Warfare ve The Outer Worlds için geliştirilmiş destek sunan yeni GeForce 440.97 WHQL sürücüsünü yayınladı. Yeni sürücü, aynı zamanda oyunlarda yaşanan birçok problemi de ortadan kaldırıyor.

NVIDIA ekran kartları için bugün yeni sürücü yayınlandı. NVIDIA GeForce 440.97 WHQL ismiyle yayınlanan sürücü, yakında hepimizin beklediği iki oyunun en iyi şekilde çalışabilmesi için destek sunuyor ve birçok oyunda yaşanan problemleri ortadan kaldırıyor.

Yeni NVIDIA ekran kartı sürücüsü Call of Duty: Modern Warfare ve The Outer World oyunları için özel destek sunuyor. Bunun yanında 440.97 WHQL sürücüsü, Star Wars: Battlefront II, FIFA 19 ve FIFA 20 oyunlarında yaşanan oyundan atma problemlerini de ortadan kaldırıyor. Ayrıca Apex Legends’ta yaşanan performans problemiyle birlikte Forza Horizon 4 oyuncularının karşılaştığı grafik sorunlarına da son veriliyor.

NVIDIA'dan G-SYNC, OpenGL ve Vulkan kullanan uygulamalara da destek:

nvidia sürücü

NVIDIA GeForce 440.97 sürücüsünün sunduğu önemli bir yenilik de G-SYNC, OpenGL ve Vulkan kullanan uygulamalar için geldi. Yeni sürücüyle pencere modunda çalışan bu uygulamalara destek verilecek. Bu yenilik, özellikle G-SYNC hayranı olan birçok kişiyi sevindirdi. Sürücü, aynı zamanda birçok dizüstü bilgisayar modelinde G-SYNC kullanılırken yaşanan FPS düşüşlerine de son veriyor.

Sürücü notlarında yer alan diğer bilgilere göre Battlefield V oyununda G-SYNC ve HDR seçeneklerinin açılmasıyla yaşanan sorun henüz çözülemedi. Ayrıca GTA V’in bazı bilgisayarlarda sürekli kapanması problemi de bu sürücüyle ortadan kaldırılamadı. NVIDIA’nın yeni sürücüsünü indirmek ve sürüm notlarının tamamına erişmek için bu bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Kaynak : https://www.dsogaming.com/news/nvidia-geforce-440-97-whql-driver-released-optimized-for-call-of-duty-modern-warfare-the-outer-worlds/
12
2
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
12
2
1
1
1