Olimpiyatlarda Canı Sıkılan Kameramanın Çektiği Böcek Viral Oldu [Video]

205
8
5
3
3
Olimpiyatlarda Canı Sıkılan Kameramanın Çektiği Böcek Viral Oldu [Video]
Olimpiyatlar son hızıyla devam ederken yarışmayı takip etmekten sıkılan bir kameramanın çektiği hamamböceği, sosyal medyada viral oldu. Pek çok izleyici bu durumu sıra dışı ve komik buldu.

Olimpiyatların başlamasıyla birlikte pek çok sporsever, ekranlarının başında müsabakaları izlemeye koyuldu. Bu yıl pandemi nedeniyle stadyuma çok az insan alındığı için olimpiyatları takip etmek isteyen kişiler yarışları genellikle televizyondan ya da internetten takip ediyor.

Olimpiyatlardaki nefes kesen performansları yakalamak ve bunları izleyicilere sunmak, kameramanlar için oldukça zor bir iş. Fakat bu heyecanlı maçlardan sıkılan bir kameraman, maçı çekmek yerine bir hamamböceğini çekince, bu görüntüler sosyal medyada viral oldu.

Olimpik hamamböceği

Söz konusu olay, İspanya-Arjantin Kadınlar Olimpik Hokey maçında meydana geldi. Arjantin maçın 4. çeyreğinin bitimine 5 dakika kala 1-0 öndeyken yaşanan bu olay, Arjantinli spor kanalı TyC kameramanı tarafından kaydedildi. Bu garip ama komik olay pek çok insan için mizah konusu oldu.

Bazı izleyiciler bunun spor keyfini “öldürdüğünü” söylese de çoğu izleyici durumu komik buldu. Birkaç saniyeliğine insanları şaşırtan ve güldüren bu olay hakkında sosyal medyada da pek çok paylaşım yapıldı.

Sosyal medyada “Olimpik Hamamböceği” hakkında yapılan paylaşımlar:

"Üst düzeyde yarışan Olimpiyat sporcuları mı? İlgilenmiyorum. Paytak paytak yürüyen bir hamamböceği mi? Evet."

“Bir spor medyası işi almışsındır ama sporla ilgilenmiyorsundur."

"Bu hamamböceğinin ekranda o kadar süre kalmasına ihtiyaç yoktu."

Ayrıca pek çok Twitter kullanıcısı dans eden hamamböcekleri ile özdeşleştirilen “La Cucaracha” şarkısını bu video ile birlikte paylaştı.

Neyse ki kameraman zamanında maça döndü ve Arjantin’in 3-0 kazandığını izleyicilere gösterdi.

Kaynak : https://www.indyturk.com/node/393476/ya%C5%9Fam/olimpiyatlarda-s%C4%B1k%C4%B1lan-kameraman-sporcular-yerine-hamamb%C3%B6ce%C4%9Fini-%C3%A7ekti
205
8
5
3
3
Emoji İle Tepki Ver
205
8
5
3
3