OnePlus Şimdi de 6.000 mAh Bataryalı Giriş Seviye Telefon Geliştiriyor: OnePlus Clover

23
5
1
0
0
Gelen bilgilere göre OnePlus, giriş seviyede de rekabete dahil olmak için OnePlus Clover adında yeni bir telefon üzerinde çalışıyor. Giriş seviye özelliklere sahip olacak telefon, uygun fiyatıyla cazip bir seçenek olmayı amaçlıyor.

Çinli akıllı telefon üreticisi OnePlus, uzun yıllar uygun fiyata amiral gemisi kalite ve performansında akıllı telefonlar piyasaya süren bir şirket olarak bilindi. Şirket, kısa süre önce ise orta segmentteki ilk akıllı telefonu olan OnePlus Nord’u tanıtarak bu çizgisini bozdu. Dahası, OnePlus’ın giriş segment bir telefon da tanıtacağı söyleniyor.

AndroidCentral tarafından paylaşılan bir habere göre OnePlus, orta segmentin ardından şimdi de giriş seviye bir akıllı telefon üzerinde çalışıyor. OnePlus Clover olarak isimlendirileceği öne sürülen bu telefon, üst düzey diğer modellerin aksine HD+ ekrana sahip olacak ve 6.000 mAh gibi devasa bir batarya içerecek.

OnePlus Clover, giriş seviyede üçlü kamera sunacak

oneplus nord

*Görseller temsilidir

Aktarılan bilgilere göre OnePlus Clover, Qualcomm’un giriş seviyedeki popüler işlemcilerinden Snapdragon 460’tan güç alacak. 4 GB RAM ve microSD kart ile artırılabilen 64 GB depolama alanına sahip olacak cihaz, kullanıcılara 1560x720 piksel çözünürlüğünde 6,52 inç HD+ IPS LCD bir ekran sunacak.

OnePlus Clover, giriş segment bir telefon olmasına rağmen 13 MP + 2 MP + 2 MP olmak üzere üçlü kamera kurulumuyla gelecek. Cihazın devasa bataryasının 18W hızlı şarj desteğine sahip olması, giriş seviye bir telefon olduğu için de arka tarafta fiziksel parmak izi okuyucu ve altta 3.5mm kulaklık girişiyle gelmesi bekleniyor.

OnePlus Clover'ın 200 dolar fiyatla satışa sunulması bekleniyor

oneplus 8

*Görseller temsilidir

OnePlus Clover’ın belki de en can alıcı noktası ise fiyatı olacak. Söylentiler, cihazın 200 dolar (yaklaşık 1499 TL + vergiler) gibi uygun bir fiyat etiketine sahip olacağı yönünde. Bu da OnePlus’ın ilk giriş seviye modeliyle Hindistan, Orta Doğu gibi uygun fiyatlı telefonların popüler olduğu pazarları hedeflediğini gösteriyor. Daha fazla bilgi için OnePlus’ın yapacağı açıklamaları ve sızıntıları beklememiz gerekiyor.

OnePlus 8 Pro'yu incelediğimiz video

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2020/08/28/oneplus-clover-720p-display-6000mah-battery/
23
5
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
23
5
1
0
0