OnePlus, OPPO ile Daha Yakından Çalışacağını Açıkladı

15
9
3
0
0
OnePlus CEO’su ve kurucusu Pete Lau, bugün paylaştığı bir yazıda OPPO’yla daha da yakından çalışmaya başlayacaklarını açıkladı. OnePlus, geçtiğimiz ocak ayında OPPO’yla araştırma ve geliştirme konusunda ortaklık kurduklarını açıklamıştı.

Son dönemlerde akıllı telefon sektöründe adından sıkça söz ettiren OnePlus, zamanında OPPO'dan ayrılan Pete Lau tarafından kuruldu. Şirket; OPPO, Vivo, iQOO ve Realme markalarının çatı şirketi olan BBK Electronics bünyesinde faaliyetlerini yürütüyor. Bu şirketlerin aynı çatı şirket altın olmalarıysa kullanıcılara zaman zaman sevindirici haberler getiriyor.

Bu sevindirici haberler arasına bugün bir yenisi daha eklendi. Bu yıl başında OPPO ile OnePlus’ın araştırma ve geliştirme konusunda birleştiklerini duymuştuk. Bugün OnePlus’ın forumunda Pete Lau tarafından paylaşılan yazıysa bazı OPPO ve OnePlus ekiplerinin o zamandan bu zamana birleştirildiğini, bunun da iyi sonuçlar doğurduğunu gösterdi.

OnePlus, OPPO’yla daha da yakın çalışacak:

oppo oneplus

Ekiplerin birlikte çalışmasıyla olumlu yönde sonuçlar elde ettiklerini belirten Pete Lau, şirketi OPPO’yla daha da iç içe getirmeye karar verdiklerini açıkladı. Lau, bu değişikliğin topluluk ve kullanıcılara iyi olarak yansıyacağına inandığını, OPPO’ya entegre olmalarının daha fazla kaynak ve böylece daha iyi ürünler anlamına geldiğini belirtti.

Bu durum her ne kadar OPPO ve OnePlus’ın gelecekte tamamen tek şirket haline geleceğini akıllara getirse de Pete, bu konuya da açıklık getirdi. Buna göre OnePlus, kendi adıyla ürünler çıkarmaya ve etkinlikler düzenlemeye devam edecek.

Pete’in açıklamaları burada sonlanırken internet de bu açıklamanın kullanıcıya olan yansımalarını tahmin etmeye başladı. En büyük tahminse yazılım güncelleştirmeleri tarafında oldu. Kullanıcılar, OnePlus’ın OPPO’yla daha yakından çalışmaya başlamasıyla yazılım güncellemelerinde de hızlanma beklemeye başladı.

Kaynak : https://mobilesyrup.com/2021/06/16/oneplus-intertwines-oppo-faster-software-updates/
15
9
3
0
0
Emoji İle Tepki Ver
15
9
3
0
0