PUBG Mobile Lite’a 'Golden Woods' Haritasını Getiren Güncelleme Yayınlandı

67
21
9
8
1
PUBG Mobile Lite’a 0.14.1 güncellemesi geldi ve beraberinde yeni bir harita getirdi. Golden Woods isimli bu yeni harita, diğerlerinden çok daha küçük ve yakın temas için dizayn edilmiş. Ayrıca oyuna eklenen yeni görevler, oyuncuların oyun içinde sıkılmasının önüne geçecek.

Tencent Games, PUBG Mobile Lite’ın birçok yeni içerik getiren 0.14.1 güncellemesini resmen yayınladı. En büyük eklentilerden biri ise yeni Golden Woods haritası. Bu harita, diğerlerine göre daha küçük ve yakın çatışma için tasarlanmış. Bu sayede maçlar daha çabuk ilerliyor ve daha hızlı sona eriyor.

Golden Woods haritası, küçük olması sebebiyle içindeki loot bölgeleri de küçük. Bunun yanı sıra Sanhok haritasına benzer bir şekilde birçok çalı bulunuyor. Yakın temasta pusu kuracağınız zaman oldukça eğlenceli bir harita olacağını söyleyebiliriz.

PUBG Mobile Lite'a eklenen diğer yenilikler:

pubg mobile lite güncelleme Golden Woods

Golden Woods haritası dışında güncelleme, 1 Ekim’de başlayacak olan yeni sezon için değişiklikler getiriyor. Oyuna Görevler menüsünde birkaç yeni görev eklendi. Ayrıca yeni bir derecelendirme sistemi geldi. Artık oyuncular, başarımların kilidini açıp tecrübe kazanabilecekler. Bu da onların rütbe atlamalarına ve oyun içinde unvan sahibi olmalarına yarayacak.

Güncelleme ayrıca oyuna yeni "War" modunu da ekliyor. Bu da oyuncuların birbirleriyle RPG-7, PP-19, QBZ ve QBU silahlarıyla çatışabilmelerine olanak sağlayacak. Ek olarak bu modda dört tekerlekli UAZ aracı da bulunacak. PUBG Mobile Lite’ı indirmediyseniz aşağıdaki bağlantıdan indirebilir veya indirdiyseniz güncelleyebilirsiniz.

Kaynak : https://indianexpress.com/article/technology/gaming/pubg-mobile-lite-0-14-1-update-now-live-adds-a-new-golden-woods-map-6014290/
67
21
9
8
1
Emoji İle Tepki Ver
67
21
9
8
1