Qualcomm Yöneticisi: 2019'un Sonuna Kadar 64 MP ve 100+ MP Kameralı Telefonlar Gelecek

31
3
2
1
0
Qualcomm yöneticisi, aynı zamanda birden fazla teknoloji devinin yüksek megapiksele sahip kameralı telefonları piyasaya süreceğini de belirtiyor.

Geçtiğimiz aylarda, akıllı telefon üreticilerinin 32 MP ve 48 MP kameraya sahip telefonları piyasaya sürmesiyle ‘megapiksel savaşları’ yeniden başlamış durumda ancak Qualcomm yöneticisi Judd Heape’e göre, bu en uç nokta değil. Heape, MySmartPrice’a verdiği demeçte, orijinal ürün üreticilerinin sensör üreticileriyle birlikte, bu yılın sonuna kadar 64 MP ve 100 MP+ kameralı akıllı telefonlar çıkaracağını belirtiyor.

Heape, işleyiş hakkında özel bir detay vermedi ancak söylediğine göre birden fazla marka, 2019’un sonuna kadar bu teknolojiyle karşımıza çıkacak. Bu durum, orijinal ürün üreticileri tarafından yüksek megapikselli kameraların sadece bir kerelik değil, sürekli üretileceğini gösteriyor.

Huawei’nin 40 MP’lik amiral gemisinden ve Redmi Note 7 Pro’nun 48 MP’lik kamerasından alınan görüntülerle, ne kadar harika fotoğraflar çekilebileceğini görmüş olduk. Bu durum göz önüne alındığında Ultra HD fotoğraflar çekebilen akıllı telefonların gelmesi, kullanıcılar tarafından beğenilebilecek bir özellik gibi görünüyor.

Kaynak : https://www.androidauthority.com/qualcomm-64mp-100mp-smartphones-966040/
31
3
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
31
3
2
1
0