Ses Gecikmesini Neredeyse Sıfıra İndiren Kablosuz Kulaklık: Razer Hammerhead True Wireless

38
5
3
2
0
Oyuncu ekipmanları ve aksesuarları üreten Razer, yeni kablosuz kulaklığı Hammerhead True Wireless'ı geçtiğimiz günlerde tanıtmıştı. Mobil oyuncular için profesyonel bir ekipman olan bu kulaklık, mobil oyunlardaki ses gecikmesini neredeyse ortadan kaldırıyor.

Oyunculara yönelik ürettiği aksesuar ve donanımlarıyla tanınan Razer, kablosuz kulak içi kulaklığı Hammerhead True Wireless’ı geçtiğimiz günlerde tanıtmıştı. iOS ve Android platformlarında mobil oyunlar için üretilen bu kulaklık, mobilde ses gecikmesini adeta bitirecek gibi duruyor.

Mobil platformlar özelinde Bluetooth 5.0 bağlantısı kullanarak çalışan bu özelleştirilmiş ultra düşük gecikmeli mod, özellikle FPS oyunlarında hayati öneme sahip olan ses gecikmesini yalnızca 60 ms’ye düşürüyor. Bu özellik sayesinde oyuncuların PUBG ve Fortnite gibi çok oyunculu mobil oyunlarda oldukça avantaj kazandıklarını söyleyebiliriz.

Razer Hammerhead True Wireless'ın özellikleri:

Razer Hammerhead True Wireless özellikleri

Oyuncu ekipmanları konusunda kalitesini kanıtlamış olan Razer, bu kulaklığıyla pek çok kullanıcıdan olumlu not almayı başardı. Bu doğrultuda kulaklıkların her biri, tam dolu bir şarj ile kesintisiz 3 saat kullanım sunuyor. Ayrıca kulaklıklara 4 kez tam şarj sunabilen ilave bir USB-C şarj kabı bulunuyor ve kap sayesinde kullanım süresi 15 saate kadar çıkarılabiliyor.

Siyah rengin tasarım anlamında yoğunlukta olduğu kulaklık, oyun sırasında oluşabilecek terlemelere veya su sıçramalarına karşı IPX4 sertifikasına sahip. Bu sayede kulaklık, sıvı kaynaklı oluşabilecek hasarlardan da korunuyor. Ayrıca Razer, kulaklıklarının 20 Hz ile 20 kHz frekans aralığında çalıştığını belirtiyor.

Düşük gecikmeli modda ses kalitesini ve pil ömrünü korumak için özelleştirilmiş Bluetooth 5.0 sürümünü kullanan bu kulaklığı aktif hâle getirmek için 3 kere dokunmanız gerekiyor. Ayrıca şarkıyı değiştirmek, aramaları cevaplamak veya tercih ettiğiniz sesli asistanı etkinleştirmek gibi temel görevleri de yine kulaklıktaki dokunma kontrolleriyle yapabiliyorsunuz lakin ses seviyesini ayarlamak istiyorsanız bunu telefonunuzdan yapmanız gerekiyor.

Razer Hammerhead True Wireless'ın fiyatı:

Razer Hammerhead True Wireless fiyatı

Şık bir tasarım ile sadeliğinin birleştiği bu kulaklık, global pazarda 99 dolar (yaklaşık 570 TL) fiyat etiketiyle müşterileriyle buluşuyor. Kulaklığın yakın bir zamanda ülkemizde de satışa sunulması bekleniyor fakat ülkemiz özelinde fiyatının ne olacağıysa henüz bilinmiyor.

Kaynak : https://www.techradar.com/news/razer-hammerhead-true-wireless-earbuds-aim-for-a-headshot-on-mobile-audio-lag
38
5
3
2
0
Emoji İle Tepki Ver
38
5
3
2
0