Realme X2 Pro Bir Videoda Kanlı Canlı Görüldü

8
4
1
1
1
Realme'nin yeni çıkacak amiral gemisi telefon X2 Pro'nun bir görüntüsü yayınlandı. Dört arka kamerası ve Avrupa'daki en hızlı şarj desteğine sahip olmasıyla da dikkat çeken telefon yayınlanan videoda kanlı canlı görüntülendi.

Shenzhen merkezli Çinli akıllı telefon üreticisi Realme, yeni amiral gemisi telefonu Realme X2 Pro'yu tanıtmak için gün sayıyor. Şirketin ilk amiral gemisi olacak telefonun görüntüleri resmi olarak Realme tarafından yayınlanmıştı, şimdi ise resmi olmayan bir videoda net bir şekilde görebiliyoruz.

Yayınlanan videoda, telefonun beyaz renkli modeli gösteriliyor. Daha önce de birçok fotoğrafı ortaya çıkan telefon bu sefer Çinli bir eleştirmen tarafından videoya çekildi. Tabii bu video telefonun bekleyenlerini çok da şaşırtmış olmamalı zira şirket, resmi olarak telefonun HD görüntülerini yayınlamıştı.

Avrupa'nın en hızlı şarjına sahip telefon: Realme X2 Pro

Realme X2 Pro

Telefonun arkasında yer alan ve problem olduğu düşünülen tek şey logonun pozisyonu. Bazı eleştirmenler 'Realme' logosunun yerinden ötürü fazlasıyla çirkin durduğunu söylüyorlar. Videoda, cihazın ön tarafı da gözüküyor. Cihazın ekranına göz atıldığı zaman çerçevelerin ne kadar yer kapladığını net bir şekilde görebiliyoruz. 

Dörtlü kamera kurulumuna sahip olan telefon, Avrupa'nın en hızlı şarj teknolojisine sahip. Gücünü Snapdragon 855+ yonga setinden alacak olan telefon, 90 Hz Fluid Display ekrana sahip olacak. Şirket tarafından net bir tarih belirtilmemiş olsa da telefonun bu ayın ortalarına doğru Realme tarafından duyurulması bekleniyor. Videoya buradan ulaşabilirsiniz.

Kaynak : https://www.gizchina.com/2019/10/12/realme-x2-pro-leaks-in-short-hands-on-video/
8
4
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
8
4
1
1
1