Rick and Morty'nin 5. Sezonundan İlk Görüntüler Yayınlandı

85
7
3
2
1
Günümüzün en popüler dizilerinden Rick and Morty'nin 5. sezonuna hâlâ uzun bir süre varken Adult Swim, sezondan ilk görüntüleri paylaştı. Paylaşılan videoda henüz üstünde çalışılan bir Rick and Morty bölümünün de nasıl gözüktüğü gösterildi.

Yayın hayatına 2013 yılında 11 bölümden oluşan bir sezonla başlayan Rick and Morty, aradan 7 sene geçmiş olsa da henüz yalnızca 4 sezonla karşımıza çıktı. Ancak her iki senede bir yeni sezonuna kavuşabildiğimiz bu özgün dizi, son olarak 2019'un sonunda 4. sezonuyla ekranlardaki yerini almıştı.

Rick and Morty'nin 4. sezonu da diğer üç sezon gibi izleyicilerinden ve hayranlarından olumlu yorumlar toplamayı başarmıştı. Tabii her zaman olduğu gibi yeni bir sezonun da ipi sabırsızca çekilmeye başlanmıştı. Yeni sezonla buluşmamıza henüz uzun bir zaman olsa da Adult Swim, 5. sezondan ufak bir bölüm paylaştı.

Rick and Morty'nin 5. sezonundan gelen ilk video:

Adult Swim tarafından yapılan paylaşım, Rick and Morty'nin 5. sezonda yaşayacakları onlarca maceranın yalnızca birinden 2 dakikalık bir kısmı gösteriyor. Ancak videoda da görülebileceği üzere yeni sezonun animasyonları henüz yapım aşamasında. Öyle ki Rick and Morty dünyası bir boyama kitabı gibi duruyor.

Ancak bu durum Rick and Morty'nin bu haliyle bile ne kadar eğlenceli bir yapım olabileceğini ortaya koyuyor. Gördüğümüz videoda Rick ve Morty, hırpalandıkları bir dünyadan kendi gezegeninize geri dönmeye çalışıyorlar. Morty, bu dünyadan kıl payı kurtulmalarını sağlasa da araçları zarar gördüğünden tüm hızla ölüme doğru gidiyorlar.

rick and morty

Tam bu sırada Morty, uzun süredir peşinden koştuğu ancak bir türlü duygularını açığa vuramadığı Jessica'yı arıyor ve ona duygularını açıklıyor. Farklı bir evren midir bilemiyoruz, Jessica da Morty'ye bunu keşke daha önce söyleseydin diyerek Morty'nin yaşama isteğini geri getiriyor.

Rick and Morty'nin beşinci sezonuyla tam olarak ne zaman buluşacağımız henüz açıklanmamış olsa da dizinin altıncı sezonunun da üzerinde çalışıldığını hatırlatalım. Elbette 6. sezona kavuşmak için yaklaşık 3 yıl daha beklememiz gerektiği gerçeğini belirtmekte fayda var.

Kaynak : https://hypebeast.com/2020/7/adult-swim-rick-and-morty-season-five-first-look
85
7
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
85
7
3
2
1