Muhammed Salah, Rick&Morty'de: İşte Adidas'ın Fazlasıyla Eğlenceli Yeni Reklamı [Video]

18
7
3
1
0
Muhammed Salah, Rick&Morty'de: İşte Adidas'ın Fazlasıyla Eğlenceli Yeni Reklamı [Video]
Sevilen dizi Rick & Morty ve spor giyim devi Adidas, yeni kramponlar için bir reklam videosu paylaştı. Adult Swim tarafından paylaşılan videoda Mohamed Salah da yer aldı.

Televizyon dünyasının en sevilen yapımlarından birisi olan Rick & Morty, bugün yeni bir reklam ortaklığına daha imza attı. Çizgi dizinin yayıncısı Adult Swim, spor giyim devi Adidas ile yeni ayakkabılar için bir reklam videosu paylaştı. Rick ve Morty’nin yer aldığı reklam videosundaki ayakkabı, şirketin yeni kramponu ‘X Speedportal’ idi.

Yeşil renkteki kramponlar için hazırlanan reklamda futbol dünyasının yıldız oyuncusu Mohamed Salah ve kadınlar futbolunun yıldız ismi Vivianne Medema da yer aldı. Rick & Morty’nin her zamanki gibi ekranlarda dördüncü duvarı yıktığı eğlenceli reklamı şu şekildeydi:

Rick & Morty'nin Adidas reklamı:

Rick & Morty’yi reklamlar dışında yeniden ekranlarda görmek isteyenlerse bir süre daha beklemek zorunda kalacak gibi duruyor. Zira Cartoon Network, dizinin altıncı sezonunu resmen doğrulamış ve Adult Swim’de yayınlanacağını paylaşmıştı. Fakat net bir zaman paylaşmak yerine yalnızca ‘bu yıl içinde’ ifadelerini kullanmıştı. Yeni sezonda neler işleneceği de henüz bilinmiyor. 

Kaynak : https://comicbook.com/anime/news/rick-and-morty-adult-swim-adidas-shoes-video-watch/
18
7
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
18
7
3
1
0