Rocket League Oyuncuları, Tesla Cybertruck'ın Oyuna Eklenmesi İçin İmza Kampanyası Başlattı

55
27
3
2
2
Büyük miktarda oyuncu kitlesine sahip olan Rocket League, şu anda oldukça ilginç ve haklı bir gerekçeyle gündeme geldi. Oyuncular, Tesla Cybertruck'in oyuna eklenmesi için imza kampanyası oluşturdu.

Dört yıl önceki çıkışından beri kendine belli bir kitle edinmiş olan Rocket League, bünyesinde birçok arabayı bulunduruyor. Bu arabalar arasından oyuncuların en çok kullandıkları arabalar Octane, Dominus ve Fennec olarak öne çıkıyor. Ancak hem profesyonel hem sıradan oyuncular bu üç araba arasından en fazla Octane’ı kullanıyor.

Fakat Rocket League’ye eklenmesi durumunda her arabadan daha popüler olabilme kapasitesine sahip bir araç daha var: Tesla Cybertruck. Evet, Rocket League ve Tesla Cybertruck ikilisinin adını belki de bir arada duymayı hiç düşünmemiştiniz. Ancak bazı Rocket League oyuncuları Cybertruck’ın oyuna eklenmesi için imza kampanyası bile başlattı.

Cybertruck'in Rocket League'e eklenmesi için oluşturulan imza kampanyası:

cybertruck rocket league

Tabii Rocket League’in geliştiricisi Psyonix’in Tesla Cybertruck’ı oyuna ekleme olasılığı oldukça düşük. Fakat imza kampanyasını oluşturan kişinin cümlelerine bakarsak, bu olayı gerçekleştirebilecek yalnızca bir kişi bulunuyor: Elon Musk. Gelin, muhteşem bir şekilde hazırlanmış kampanya açıklamasına bakalım:

"Yüce ve cömert Elon Musk bize güzelliği, gücü ve zarafeti eşsiz bir devrimsel araç bahşetti. Şimdi oyuncu kardeşlerim, hiç kuşkusuz biz oynayalım diye yapılan şey için savaşmalıyız çünkü, dürüst olalım, çoğumuz bundan bir tane bile satın alamayacağız.

Lütfen bu kampanyayı imzalayın ve planımızı adamın ellerine ulaştırmak için savaşın. O, bunu bizim için yapacaktır. Bunu ‘meme’ler için yapacaktır. Bunu yapacaktır çünkü bunu yapabilecek tek kişi o: Elon Musk."

cybertruck rocket league

Gördüğünüz üzere kampanyayı oluşturan kişi imza toplayabilmek adına oldukça ikna edici bir metin hazırlamış. Nikki Luzader tarafından başlatılan Cybertruck kampanyası, şu ana kadar 4.080 imza toplayabilmiş. Kampanyanın hedefiyse 5.000 imzaya ulaşmak.

Aslında Tesla’nın Cybertruck’ını Rocket League’de daha önce görmüştük. Ancak bu yalnızca bir moddu. Cybertruck’ın Rocket League’e eklenip eklenmeyeceği biraz tahmin edilebilir olsa da Elon Musk gibi sürprizlerin adamı belki de gerçekten Nikki’nin metninin etkisinde kalır ve bir şeyler ayarlar.

Kaynak : https://comicbook.com/gaming/2019/12/08/rocket-league-tesla-cybertruck/
55
27
3
2
2
Emoji İle Tepki Ver
55
27
3
2
2