Samsung'un Akıllı Yüzüğü "Galaxy Ring"in Pil Ömrü Açıklandı: Ne Zaman Çıkacağına Dair Bilgiler de Paylaşıldı!

10
3
2
0
0
Samsung, geçtiğimiz gün Galaxy Ring'i bir kez daha gösterdiği bir etkinlik gerçekleştirmişti. Bugün ise cihaz hakkında yeni detaylar geldi.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, Galaxy S24 ailesinin lansmanında bir sürpriz yapmış ve "Galaxy Ring" olarak isimlendirdiği akıllı yüzüğünü duyurmuştu. Şirket, o günkü etkinlikte bu yeni yüzükle ilgili detaylı bir açıklama yapmamıştı. Mobile World Congress (MWC 2024) etkinlikleri kapsamında yeni bir etkinlik daha gerçekleştiren şirket, bu kez akıllı yüzüğü ile ilgili daha detaylı bilgi vermişti.

Samsung tarafından yapılan açıklamalara göre Galaxy Ring, özellikle de sağlık işlevleriyle ilgili bir ürün olarak karşımıza çıkacaktı. Bugün ise cihazın pil ömrü ve çıkış tarihiyle ilgili bilgiler paylaşıldı. İşte Galaxy Ring hakkında bilmeniz gereken her şey.

Samsung Galaxy Ring işte böyle görünecek:

Samsung Dijital Sağlık Birimi Başkan Yardımcısı Dr. Hon Pak tarafından yapılan açıklamalarda, bu cihazda kalp atış hızı, hareket sensörü ve detaylı uyku takipçisi gibi özelliklerden bahsedildi. Ayrıca kadınlar için regl takipçisi özelliği de Samsung'un yeni akıllı yüzüğünde yer alacak. 

Samsung Galaxy Ring

Samsung Galaxy Ring; Seramik Siyah, Platin Gümüş ve Altın renk seçenekleriyle satışa sunulacak. Ayrıca bu akıllı yüzükler, farklı parmak genişlikleri için çok sayıda çap seçeneği ile satın alınabilecek.

9 güne kadar pil ömrü sunacak

Hafif bir yapıya sahip olduğu açıklanan akıllı yüzüğün boyutu arttıkça, batarya kapasitesi de yükselecek. Samsung'un dijital sağlık departmanında yönetici olan Hon Pak'ın açıklamasına göre cihaz, 5 ila 9 gün arasında batarya ömrü sunacak. Bu da muhtemelen büyük modellerde 9 güne çıkabilen, küçüklerde ise 5 gün civarında kullanım göreceğimiz anlamına geliyor.

Samsung akıllı yüzük

Samsung, Galaxy Ring'in özelliklerini açıklama konusunda oldukça ketum bir tavır sergiliyor. Şirketin neden böyle bir şey yaptığını bilemiyoruz ancak tüm detaylar, cihaz için çok az kaldığını gösteriyor. Bugün gelen bilgiler de bunu doğrular nitelikte.

Galaxy Ring, bu yılın ikinci yarısında tanıtılacak

The Elec'in aktardığına göre Samsung, Galaxy Ring'in resmî tanıtımını bu yılın ikinci yarısında gerçekleştirecek. Tam bir tarih paylaşılmadı ancak tüm söylentiler temmuzdaki Unpacked etkinliğini işaret ediyordu. Bugün Samsung'dan gelen zaman da buna uyuyor. 

Samsung Galaxy Ring'in ilk tanıtımını hatırlamak isterseniz:

10
3
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
10
3
2
0
0