Samsung Galaxy Buds Live'ın En Sportif Hali Fila Aksesuar Paketi Duyuruldu

12
7
2
1
1
Samsung, Galaxy Buds Live'ın daha sportif bir renk seçeneği ve özel aksesuarlar sunan sürümü Fila Aksesuar Paketi'ni duyurdu. Özel bir kılıf ve anahtarlık ile gelen Galaxy Buds Live, buna karşın küçük bir fiyat farkı da sunuyor.

Geçtiğimiz ayın başlarında düzenlediği Galaxy Unpacked etkinliğinde yeni amiral gemisi akıllı telefonu Galaxy Note 20 ve yeni akıllı saati Galaxy Watch 3 ile birlikte en yeni tam kablosuz kulaklığı Galaxy Buds Live’ı da tanıtan Samsung, kısa süre önce gerçekleştirilen Galaxy Z Fold 2 lansmanında ise yeni nesil katlanabilir akıllı telefonunun Thom Browne özel sürümü ile birlikte Galaxy Buds Live’ın da Thom Browne sürümünü tanıtmıştı.

Şimdi yeni bir duyuru daha gerçekleştiren Samsung, bu kez İtalyan spor giyim markası Fila ile bir ortaklık gerçekleştirdi ve Galaxy Buds Live Fila Aksesuar Paketi'ni duyurdu. Galaxy Buds Live Fila özel sürümü, Galaxy Buds Live’in imza renk seçeneği olan Mistik Bronz yerine Mistik Beyaz renk seçeneği ile kutudan çıkıyor.

Samsung Galaxy Buds Live Fila Aksesuar Paketi içindekiler

galaxy buds live

Samsung, Galaxy Buds Live Fila Aksesuar Paketi’nde özel bir renk seçeneği ile gelen Galaxy Buds Live’ın yanı sıra Fila ayakkabı kutusu şeklinde bir kılıf ve ünlü spor markasının en ikonik ayakkabı modellerinden Disruptor şeklinde bir anahtarlık bulunuyor. Elbette bu özel yan ürünler, küçük bir fiyat farkını da beraberinde getiriyor.

Galaxy buds live fila

Orijinal Galaxy Buds Live’ın Güney Kore fiyatı 198.000 won (yaklaşık 1.246 TL) olarak açıklanırken; Galaxy Buds Live Fila Aksesuar Paketi, 209.000 won (yaklaşık 1.315 TL) fiyat etiketiyle 9 Eylül (yarın) itibarıyla Güney Kore’de satışa sunulacak. Samsung, özel bir canlı yayın sırasında üründen 2.000 adet satışa sunacak.

Kaynak : https://www.xda-developers.com/samsung-galaxy-buds-live-limited-edition-fila-accessory-package/
12
7
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
12
7
2
1
1