Sınırlı Sayıda Üretilecek Samsung Galaxy Z Fold2 Thom Browne Tanıtıldı

10
9
7
2
1
Samsung'un bugün tanıttığı yeni katlanabilir akıllı telefonu Galaxy Z Fold2'nin özel üretim modeli Thom Browne tanıtıldı. 3.300 dolarlık fiyat etiketiyle satışa çıkacak model, alıcılarına bazı ayrıcalıklar sunacak.

Teknoloji devi Samsung, bugün uzun zamandır hakkında konuştuğumuz yeni nesil katlanabilir akıllı telefonu Galaxy Z Fold2'yi resmen duyurdu. Yeni akıllı telefon, şirketin önceki katlanabilir akıllı telefonlarına göre daha güçlü ve sağlam bir ekranla karşımıza çıktı.

Yarın ön siparişe açılacak olan Samsung Galaxy Z Fold2, yalnızca Samsung'un kendi tasarımıyla alıcı bulmayacak. Samsung, önceki bazı modellerinde olduğu gibi yeni akıllı telefonu için de ABD merkezli yüksek kaliteli moda tasarımcısıyla ortaklık yaptı. Bu da Samsung Galaxy Z Fold2 Thom Browne modelinin ortaya çıkmasını sağladı.

Sınırlı sayıda üretilecek Samsung Galaxy Z Fold2 Thom Browne:

samsung galaxy z fold2 thom browne

Moda tasarımcısı Thom Browne ile yapılan ortaklık sonucunda tasarlanan Samsung Galaxy Z Fold2, standart modelden yalnızca dış görünüşüyle ayrılmıyor. Cihaz, yeni bir kilit ekranı ve fotoğraf filtresi gibi bazı yazılım eklentilerini de beraberinde getiriyor. Telefonun dış kısmı gri bir renge ve Thom Browne imzası olan çok renkli çizgiye sahip durumda.

Özel olarak tasarlanan bu modeli satın almak içinse haliyle cebinizden biraz daha fazla para çıkması gerekiyor. Normalde 1.999 dolarlık fiyat etiketine sahip olan (ülkemizde 19.999 TL) Samsung Galaxy Z Fold2'nin Thom Browne modeli, 3.300 dolardan (yaklaşık 24.270 TL + vergiler) satışa çıkacak. Ancak özel tasarımlı modeli satın alan kullanıcılar aynı zamanda Galaxy Watch3 ve Galaxy Buds Live'a da sahip olacaklar.

samsung galaxy z fold2 thom browne

Samsung Galaxy Z Fold2 Thom Browne modelinin gönderimleri 25 Eylül tarihinde başlayacak. Özel tasarım olan bu model, sınırlı sayıda üretilecek. Samsung Galaxy Z Fold2 Thom Browne'den, dünya üzerinde yalnızca 5.000 adet bulunacak.

Cihazın görünümü ve bazı yazılım eklentilerinin dışında kalan tüm özellikler standart Samsung Galaxy Z Fold2 ile aynı olacak. Yeni katlanabilir akıllı telefonun sunduğu özellikleri ve ayrıcalıkları öğrenmek ve cihaz hakkında kapsamlı bilgiye ulaşmak için yukarıda bulunan yazımıza göz atabilirsiniz. 

Kaynak : https://techcrunch.com/2020/09/01/meet-the-3300-edition-of-the-galaxy-z-fold-2/
10
9
7
2
1
Emoji İle Tepki Ver
10
9
7
2
1