DxOMark Testi Samsung Galaxy Note 10+5G Diyor

48
7
4
2
1
Akıllı telefonları alırken oldukça dikkat ettiğimiz kamera performansı, Samsung'un yeni akıllı telefonu Note10+ 5G ile bizleri mutlu edecek. Ortaya çıkan son bilgilere göre şirketin yeni cihazı Galaxy Note10+ 5G, bugüne kadar üretilen akıllı telefonlar arasında en başarılı kameraya sahip.

Akıllı telefon sektörü daha önce benzeri görülmemiş bir hızla büyümeye devam ediyor. Yeni akıllı telefonlarıyla yepyeni teknolojilerini duyuran akıllı telefon üreticileri de birbirleriyle çekişmeli bir yarış içerisinde. DxOMark da akıllı telefon dünyasında testleri ile belirleyici ve yol gösterici olmaya devam ediyor. 

Geçtiğimiz günlerde yeni amiral gemisi serisi akıllı telefonu Galaxy Note10 ve Galaxy Note10+ duyurularını yaparak yarışta öne geçen Samsung'un planlarının henüz bitmediği ortaya çıktı. Görünen o ki şirket, uzun bir süre daha gündemde kendisine yer edinecek.

DxOMark Testinden Galaxy Note10+ 5G kaç puan aldı? 

dxomark samsung galaxy note10+ 5g

Akıllı telefonların oldukça detaylı testlerden geçirilerek kamera performanslarının ölçüldüğü ve bu ölçümlere göre puanlamanın yapıldığı DxOMark görünen o ki Galaxy Note10+ 5G, tüm akıllı telefonlar arasındaki en yüksek puanı verdi.

Galaxy Note10+ ile arasında sadece 5G modem farkı bulunan ve DxOMark üzerinde fotoğraf için 118 puana sahip olan Galaxy Note10+ 5G, fotoğraf klasmanındaki 113'lük puanıyla Huawei'nin amiral gemisi P30 Pro'nun önünde geçti. P30 Pro'nun sahip olduğu bu skor, Samsung'un bir diğer amiral gemisi akıllı telefonu Galaxy S10 5G ile aynı düzeyde.

Samsung DxOMark başarısını nasıl yakaladı?

samsung galaxy note10+ dxomark

Güney Koreli akıllı telefon üreticisinin Galaxy S10 5G ile DxOMark testlerinde elde ettiği 113 puanı 118'e yükseltmesinin arkasındaki sır ise şirketin yeni akıllı telefonuyla beraber görüntü işleme algoritmalarını daha da iyileştirmiş olması.

Samsung'un yeni akıllı telefonu Galaxy Note10+ 5G'nin Huawei'nin telefonu P30 Pro'dan geri kaldığı tek istatistik ise düşük ışık performansı. Cihaz üzerinde gerçekleştireceğimiz detaylı inceleme ile cihazın kamera performansını sizlerin beğenisine sunacağız. Cihaz hakkındaki en güncel bilgiler için bizleri takipte kalmayı unutmayın.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_note10_5g_tops_dxo_charts_for_overall_video_and_selfie_scores-news-38635.php
48
7
4
2
1
Emoji İle Tepki Ver
48
7
4
2
1