Samsung Galaxy Note20 Ultra'nın İlk Sahiplerinden Kamera Modülü Şikayetleri Geliyor

43
14
5
2
2
Güney Kore'de Galaxy Note20 Ultra'nın dağıtımına başlayan Samsung, beklemediği bir sorunla karşılaştı. Yüzlerce Galaxy Note20 Ultra sahibi, forumlar üzerinden kamera modülünde bazı teknik sorunların olduğunu belirtti. Kullanıcılara göre kamera modülünde boşluklar, toz taneleri ve hatta damlacıklar mevcut.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, 5 Ağustos'ta düzenlediği Unpacked etkinliğinde yeni amiral gemisi telefonu Galaxy Note20'yi duyurdu. Sahip olduğu özelliklerle tüketicileri mest etmeyi başaran şirket, yeni amiral gemisi telefonlarını da Güney Kore sınırları içerisinde yavaş yavaş dağıtmaya başladı. Ancak Güney Kore'den gelen haberler, Galaxy Note20 Ultra'nın parti üretimlerinde bazı sorunlar yaşanmış olabileceğini gözler önüne seriyor.

Samsung'un Güney Kore forumlarında yer alan bildirimlere göre yeni telefonlarına kavuşan kullanıcıların bir bölümü, Galaxy Note20 Ultra'nın dikdörtgen yapıdaki kamera kurulumunda bazı sorunlar olduğunu tespit ettiler. Örneğin bazı cihazların kamera modüllerinde istenmeyen boşluklar varken bazı kullanıcılarsa bu modülün içinde toz tanesi ve damlacıkların olduğunu ifade ediyorlar. Bu durum, bazı kullanıcıları ciddi anlamda rahatsız etmiş durumda.

Galaxy Note20 Ultra'nın ilk parti dağıtımlarında görülen sorun:

Galaxy Note20 Ultra

Kullanıcılar tarafından bildirilen sorunların ortak ve bu durumun görsellerle de destekleniyor olması, Galaxy Note20 Ultra'nın ilk parti üretimlerinde sorun olmuş olabileceğini ortaya koyuyor. Ancak Samsung, şu an için bu konuyla ilgili bir doğrulama yapmadı. Şirket yetkilileri tarafından yine forumlar üzerinden yapılan açıklamalarda, kullanıcıların gönderdiği bildirimlerin incelendiği açıklandı.

Seri üretime geçen cihazlarda bu tür üretim hatalarının yaşanması olağan bir durum. Yani herhangi bir şirket, herhangi bir ürününü seri üretim bandına soktuğu zaman bu tür sorunlar yaşayabilir. Zaten dünya genelindeki yasalar, bu tür ürünleri "ayıplı" olarak kabul ederek tüketiciye değişim hakkı tanıyor. Muhtemelen Samsung da bu tür bir karar verecektir ancak yine de şirketin resmi açıklamasını beklemek gerekiyor.

Kaynak : https://www.sammobile.com/news/galaxy-note-20-ultra-100-plus-camera-defects-report
43
14
5
2
2
Emoji İle Tepki Ver
43
14
5
2
2