Samsung Galaxy Note20 Ultra'nın Çektiği Nefes Kesen 50 Kat Zumlu Fotoğraflar

188
37
16
14
11
Samsung'un geçtiğimiz günlerde tanıttığı Samsung Galaxy Note20 Ultra, 50 kat hibrit zum performansıyla konuşulmaya devam ediyor. Cihazın farklı kullanıcılar tarafından ortaya koyulan 50 kat yakınlaştırma görüntüleri ortaya çıktı.

Samsung, geçtiğimiz günlerde yeni amiral gemisi akıllı telefonları Samsung Galaxy Note20 ve Galaxy Note20 Ultra'nın tanıtımını gerçekleştirmişti. Samsung Galaxy Note20 ve Note20 Ultra olarak iki modele ev sahipliği yapan model, ülkemizde henüz ön sipariş aşamasında olsa da Güney Kore'de satışa çıktı.

Elbette her amiral gemisi akıllı telefon için geçerli olduğu gibi Samsung Galaxy Note20 Ultra'nın en merak edilen yanlarından birisi cihazın kamera performansı oldu. Galaxy Note20 Ultra'nın tüm kamera modlarına dair henüz detaylı incelemeler bulunmasa da cihazın zum performansı, Techradar tarafından paylaşıldı.

Samsung Galaxy Note20 Ultra zum performansı:

 galaxy note20 ultra zum

galaxy note20 ultra 50x

Samsung Galaxy Note20 Ultra, son yılların akımı olan hibrit zum akımına ayak uydurmaya devam etti. 5x optik zumun yanı sıra 50x hibrit zuma ev sahipliği yapan telefon, uzağınızdaki bir nesneyi veya kareyi olabildiğince net bir şekilde çekmek için elinden gelenin en iyisini yapıyor.

Yukarıdaki fotoğraflarda da gördüğünüz üzere bir köprünün üstünde bulunan ABD bayrağı, aslında fotoğrafın çekildiği yere epey uzak durumda. Öyle ki çıplak gözle bile bayrağı net bir şekilde görmek oldukça zor. Ancak Samsung Galaxy Note20 Ultra'nın 50x zumu, köprü üstündeki bayrağı oldukça iyi yakalayarak önümüze sunmayı başardı.

galaxy note20 ultra fotoğraf

galaxy note20 ultra kamera

Bir diğer fotoğraftaki örneğe bakacak olursak bu kez karşımıza bayrak kadar uzağımızda olmayan bir çekim yer alıyor. Orijinal fotoğrafta ufak bir şekilde görülebilen yukarıdaki kaz, 50x hibrit zum özelliğiyle birlikte tüm kareyi kaplıyor. Samsung Galaxy Note20 Ultra'nın hibrit zum konusunda gayet iyi performans gösterdiğini söyleyebiliriz.

galaxy note20 ultra

galaxy note20 ultra yakınlaştırma

Bu seferki zum örneğiyse bayrağa göre daha uzak yerde bulunan Özgürlük Heykeli'ne odaklanıyor. Gözle bile ana hatlarını seçemediğimiz özgürlük heykeli, telefonun 50x hibrit zumu sayesinde elindeki meşaleyle görülebilir hale geliyor. Ayrıca heykelin tacının 7 sivri ucunun oldukça detaylı bir şekilde göründüğüne de dikkat çekelim.

Galaxy Note20 Ultra'nın zum performansını biz de test etmiş ve sonuçlarını aşağıda sizlerle paylaşmıştık:

()

Galaxy Note20 Ultra inceleme videomuzu aşağıdan izleyebilirsiniz:

Kaynak : https://mspoweruser.com/samsung-galaxy-note-20-ultra-50x-zoom-camera-samples-startlingly-good/
188
37
16
14
11
Emoji İle Tepki Ver
188
37
16
14
11