Samsung’un Orta Segment Tableti Galaxy Tab A3 XL Ortaya Çıktı

18
3
3
1
0
Samsung, orta seviye tablet serisine bir yenisini daha ekledi. Cihazın henüz Samsung tarafından tanıtımı yapılmamış olsa da, temel özellikleri ortaya çıktı. Tab A3 XL, Google’ın geliştiriciler için sunduğu hizmeti Google Play Console üzerinden görünür durumda.

Samsung, amiral gemisi tablet serisi olan S serisi cihazları daha yeni tanıtmış olmasına rağmen birkaç değişikliğe gidecekmiş gibi görünüyor. Şu ana kadar ismi geçmemiş olmasına rağmen Samsung Galaxy Tab A3 XL adındaki cihaz ortaya çıktı.

Google Play Console üzerinde listelenen Galaxy Tab A3 XL’ın temel özellikleri biliniyor. Görsellerden göründüğü kadarı ile de Galaxy Tab S5e’ye oldukça benziyor.

galaxy tab a3 xl

Galaxy Tab A3 XL’ın Özellikleri Neler

Tab A3 XL, sekiz çekirdekli Exynos 7904 işlem biriminden (Qualcomm muadlini Snapdragon 660) güç alıyor. Görsel kısımda ise Mali G71 görüntü birimi bizi karşılıyor. Tab A3 XL, işletim sistemi tarafında ise Android 9 Pie ile çalışacak.

Cihazın standart modelinin yanı sıra, ‘gta3xlwifi’ koduyla Wi-Fi seçeneği sunan bir modeli de bulunuyor. Çözünürlük olarak iki Galaxy Tab modelinin de birebir aynı olduğunu görüyoruz ancak ekran boyutları hakkında bilgi verilmemiş.

galaxy tab a3 xl wifi

Samsung’un henüz tanıtılmamış bir diğer tableti “SM-T515” kod adıyla Geekbench’in veri tabanında ortaya çıkmıştı, söylenene göre bu test sonuçları Tab A3 XL modeline ait. SM-T515 kod adlı cihaz Bluetooth SIG (Special Interest Group) listelerinde de görünmekte.

Kaynak : https://www.gizchina.com/2019/07/31/galaxy-tab-a3-xl-pops-up-on-google-play-console/
18
3
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
18
3
3
1
0