5
2
1
1
0

Samsung geçtiğimiz sene Ağustos ayında gerçekleştirdiği UNPACKED etkinliğinde tablet ailesinin en yeni üyelerinden biri olan Galaxy Tab S7 Plus'ı tanıtmıştı. Klavye destekli kılıfı, dev ekranı ve teknik özellikleriyle tablet sınıfının en güçlü üyelerinden biri haline gelen Galaxy Tab S7 Plus, dizüstü bilgisayarların yerini alabilecek bir kullanım kolaylığı sunuyor.

Tabletlerin yeniden yükselişe geçtiği bu dönemde Android tabletler arasında en iyi cihazlardan biri olmayı başaran Galaxy Tab S7 Plus, Samsung'un tüm cihazlarında görmeye alıştığımız Super AMOLED ekranla karşımıza çıkmıştı ve hem S Pen hem de klavye destekli kullanım sırasında oldukça başarılı bir performans sağlıyor.

Samsung Galaxy Tab S7 Plus neler sunuyor?

samsung galaxy tab s7

Yukarıda da bahsettiğimiz gibi Galaxy Tab S7 Plus, Super AMOLED ekran ile geliyor. 12,4 inç'lik bu ekran 1752 x 2800 piksel ve 120 Hz yenileme hızına sahip. Qualcomm SM8250 Snapdragon 865+ işlemciden güç alan tablet, 8 GB'lik RAM ile karşımıza çıkıyor.

10.090 mAh'lık bataryasıyla günlük kullanımlarda oldukça başarılı bir şarj performansı sunan Galaxy Tab S7 Plus, hızlı şarj desteğine de sahip. Aynı zamanda üzerinde 4 AKG imzalı hoparlör ile gelen tablet, genel tablet performanslarına kıyasla sunduğu ses performansıyla da beğeni topluyor.

Galaxy Tab S7 Plus, kutusundan S Pen'i ile birlikte çıkıyor. 120 Hz yenileme hızına sahip ekranda akıcılık S Pen kullanımı ile daha dikkat çekici hale geliyor. Galaxy Tab S7 ile birlikte gelmeyen şey ise klavye destekli kılıfı ve bu kılıfın tek başına 2.500 TL'lik bir fiyatı var. Cihazın fiyatı ise 7.700 TL ve tabletten şimdiye kadar bahsettiğimiz, dizüstü bilgisayar deneyimine yaklaştıran haliyle verim almak isteyenlerin 10.200 TL gibi bir rakamı gözden çıkarması gerekiyor.

5
2
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
5
2
1
1
0