Samsung’un Unpacked Etkinliğinde Tanıtacağı Tüm Ürünler Ortaya Çıktı

48
8
3
3
2
Samsung’un 11 Ağustos tarihinde yapacağı tahmin edilen Unpacked etkinliğinde tanıtılması beklenen ürünler ortaya çıktı. Yeni Galaxy Z Flip 3’ten Galaxy Buds 2’ye kadar neredeyse tüm ürünler görüntülendi.

Samsung, son zamanlarda bilgileri gizli tutma konusunda kendi standartlarına göre bile başarısız işler çıkarıyor. Samsung’un 11 Ağustos’ta yapacağı tahmin edilen Galaxy Unpacked etkinliğinde tanıtacağı iddia edilen ürünlerin görüntüleri sızdırıldı.

Bu ürünlerin pek çoğu zaten kullanıcılar tarafından çıkacağına kesin gözüyle bakılan ürünlerdi. Hatta bazı ürünlerin tasarımları da daha önce de sızdırılmıştı.

Ortaya çıkan ürünler

Ortaya Çıkan Samsung Ürünleri

Akıllı cihazlar hakkındaki sızıntıları ile ünlü olan Evan Blass’in Twitter hesabından paylaştığı görsellerde, Samsung’un Galaxy Z Fold 3, Z Flip 3, Watch 4, Watch 4 Classic, Buds 2 ve Galaxy S21 FE 5G var. Eğer bu ürünlerin tamamı tanıtılacak olursa Samsung’un bu etkinliğinin dolu dolu geçeceğini söyleyebiliriz.

Evan Blass, bu ürünlerin hem fotoğraflarını hem de tanıtımda kullanılacağını iddia ettiği animasyon videolarını paylaştı. Bu videolar yakın zamanda telif hakkı sebebiyle kaldırılabilir. Ancak merak ediyorsanız Evan Blass’in Twitter hesabından görüntülere ulaşabilirsiniz.

Bu ürünlerin bazıları önceki versiyonlarına göre büyük değişimler geçirmemiş olsalar da teknik anlamda çok daha gelişmiş olacakları tahmin ediliyor. Umuyoruz ki Samsung’un etkinlikte tanıtacağı cihazlar bir önceki nesil cihazlardan çok daha “yetenekli” olurlar.

Bu etkinlikte neler tanıtılmayacak?

Galaxy Tab S7

Eğer Samsung’un etkinliğinde sadece bu ürünlerin tanıtılacağını varsayarsak, bu etkinlikte maalesef Galaxy Z Flip’in “bütçe dostu” versiyonu olan Galaxy Z Flip Lite tanıtılmayacak. Aynı şekilde Z Flip’in daha yüksek fiyatlı versiyonu olması beklenen Galaxy Z Flip 5G’nin de tanıtılmayacağı tahmin ediliyor.

Pek çok kullanıcının merakla beklediği ve mayıs ayından beri dedikoduları yapılan Galaxy Note 21 ve Samsung’un yeni üst düzey tableti olması beklenen Galaxy Tab S8’in de bu etkinlikte tanıtılması beklenmiyor. Bu ikilinin en erken 2022 başlarında tanıtılması ve gelecek yıla damga vuracak ürünler olacağı tahmin ediliyor.

Ortaya çıkan ürünler hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlarda belirtmeyi unutmayın.

Kaynak : https://www.phonearena.com/news/samsung-unpacked-august-11-galaxy-s21-fe-z-fold-3-more-leaked-videos_id133506
48
8
3
3
2
Emoji İle Tepki Ver
48
8
3
3
2