Sizleri Dünya Kupası Atmosferine Sokacak Olan 5 Ücretsiz Mobil Oyun!

13
4
4
1
0
Sizleri Dünya Kupası Atmosferine Sokacak Olan 5 Ücretsiz Mobil Oyun!
4 yılda bir yaşanan Dünya Kupası heyecanına girdiğimiz bu günlerde, sizler için herhangi bir ücret ödemeksizin oynayabileceğiniz oyunları listeledik.

Dünya Kupası futbola birazcık ilgisi olan herkes için özeldir. Nitekim bünyesinde binlerce farklı hikaye barındırır ve sadece 4 yılda bir gerçekleşmesi onu özel kılar. Dün Rusya'da başlayan Dünya Kupası keyfini televizyon başında yaşarken, bir yandan da mobil cihazınızda futbola doyabilirsiniz.

Artık günlük hayatımızın her yanında olan akıllı telefonunuzda oynayabileceğiniz en güzel futbol oyunlarını sizler için listeledik.

1. PES 2018

Konami'nin her ne kadar tahtını FIFA'ya kaptırsa da, yıllardır bir parçamız gibi olan oyunu PES 2018 tamamen ücretsiz ve eminize amade. Mobil platformdaki kalitesi FIFA ile yarışır seviyede olan oyunu denemenizi tavsiye ediyoruz.

2. New Star Soccer

İlk başta 'bu da neymiş?' tepkisi yaratıyor olabilir. Ancak oyuna bir kez alışınca ne kadar bağımlılık yarattığını anlatmak zor. Kuş bakışı bir kamera ile ve metin tabanlı görünen arayüzü ile oynanan NSS türünün en iyilerinden ve Türkçe desteği de mevcut.

3. Soccer Stars

Miniclip efsanesinin akıllı telefon çıkarması Soccer Stars, küçükken madeni paralarla oynadığımız oyunu bir üst seviyeye taşıyor. Her gün milyonlarca insan tarafından oynanan Soccer Stars'ı denemenizi öneriyoruz.

4. Flick Shoot 2

Flip Shoot da mobil platformda çığır açan futbol oyunlarından biri. 'Sürükle - bırak' mantığını çok güzel entegre ettiği oynanışıyla bağımlısı olmanız garanti gibi. Benzer oynanışla bir sürü oyun çıksa da hiçbiri yerini tutamadı.

5. Kafa Topu 2

Futbol oyunu dediğimizde göz bebeğimiz Kafa Topu 2'yi de anmadan olmaz. Dünya Kupası şerefine, Türkiye'nin en meşhur futbol spikeri Ercan Taner'i de bünyesine katan Kafa Topu 2, hiç olmadığı kadar eğlenceli ve hiç olmadığı kadar futbol dolu hale geldi.

13
4
4
1
0
Emoji İle Tepki Ver
13
4
4
1
0