Kafa Topu 2'ye Son Güncelleme ile Türkçe Spiker Geldi!

117
18
15
10
4
Kafa Topu 2'ye Son Güncelleme ile Türkçe Spiker Geldi!
Masomo tarafından geliştirilen Kafa Topu 2, Google Play ve App Store’da büyük bir başarıya imza attı. Şimdi ise sevilen oyuna yeni ve adından söz ettirecek bir güncelleme geldi.

Dünyanın dört bir yanından milyonlarca oyuncuya sahip olan Kafa Topu 2, oynayan herkesin büyük beğenisi kazandı. Türkiye başta olmak üzere birçok ülkede popüler olan oyuna, şimdi ise Türk oyuncuları sevindirecek bir güncelleme geldi.

()

Güncelleme kapsamında ülkemiz oyuncuları, Ercan Taner efsanesiyle daha heyecanlı maçlara şahit olacaklar. Bildiğiniz üzere ünlü spikerin sesini sadece dinleyerek bile maçı izlemiş kadar olabiliyorsunuz. Getirilen güncelleme ile ünlü futbol spikeri, Kafa Topu 2’deki maçlarınızı sizlere anlatacak.

Uygulama marketlerinde ilk 5’e giren Kafa Topu, ünlü futbol spikeri Ercan Taner sayesinde eminiz ki çok daha büyük başarılara imza atacaktır. Sizler de Kafa Topu 2’yi indirmediyseniz, aşağıya eklediğimiz linklerden oyunu indirebilir veya zaten oynuyorsanız, gelen yeniliği kullanmak için uygulamayı güncelleyebilirsiniz.

117
18
15
10
4
Emoji İle Tepki Ver
117
18
15
10
4