Marvel's Spider-Man'in 'Game of the Year' Sürümü Onaylandı

20
4
3
2
1
Marvel's Spider-Man'in 'Game of the Year' Sürümü Onaylandı
Geçtiğimiz sene 7 Eylül’de PlayStation 4 konsolları için piyasaya çıkan, Insomniac Games tarafından geliştirilen, hem oyuncular hem de eleştirmenlerden oldukça başarılı geri dönüşler almayı başaran Marvel’s Spider-Man’in Game of the Year sürümü çıktı. Bu sürümde oyuna ek olarak üç hikaye bazlı DLC bölümü de bulunuyor.

PlayStation 4’te son yılların en popüler oyunlarından bir tanesi olan Marvel’s Spider-Man’in yeni bir sürümü çıkacağına dair bir süredir çeşitli söylentiler bulunuyordu. Bu söylentiler en nihayetinde onaylandı ve Marvel’s Spider-Man: Game of the Year Edition resmi olarak açıklandı. Hatta oyun satışa dahi sunuldu.

Yeni sürümün içeriği

Birçok oyunun Game of the Year sürümünde olduğu gibi Marvel’s Spdier-Man: Game of the Year Edition’da da oyunun yanı sıra üç hikâye bazlı DLC bölümü geliyor. Bunlar ise The City That Never Sleeps’ten Silver Lining, Turf Wars ve The Heist. ABD fiyatı 39,99 dolar olan oyunun ülkemizdeki fiyatıysa 309 TL.

PlayStation’ın blog sayfasında bir yazı paylaşan Insomniac Games’in Topluluk Yöneticisi James Stevenson “Oyunun birinci yıl dönümünü yeni Game of the Year Edition ile onurlandırdık. Marvel’s Spider-Man’i oynayamamış olanların Örümceğin maceralarına bu yeni oyunla birlikte atılacağını umut ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Marvel’s Spider-Man, Metacritic’te eleştirmenlerden 87, oyunlardan ise 8,6 puan almayı başarmıştı. Sizin oyunun yeni sürümüyle ilgili düşüncelerini neler? Fikirlerinizi ve düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak : https://comicbook.com/gaming/2019/08/28/spider-man-ps4-game-of-the-year-edition-release-date/
20
4
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
20
4
3
2
1