Spotify, Arkadaşlarınızla Birlikte Müzik Dinleyebileceğiniz Bir Özelliği Deniyor

26
2
1
1
0
Günümüzün çok tercih edilen müzik dinleme platformlarından biri olan Spotify, faydalı özellikler ile kullanıcılarının karşısına çıkmaya devam ediyor. Yeni özelliği, arkadaşlarınız ile beraber müzik dinleyebileceğiniz Sosyal Çalma Listesi.

Müzik dinlemeyi seviyorsanız ve daha da iyisi arkadaşlarınız ile birlikte müzik dinlemeyi seviyorsanız, Spotify’ın üzerine çalıştığı yeni özellik tam size göre diyebiliriz. Bu yeni özellik, arkadaşlarınız ile bağlantı kurup ortak bir çalma listesi oluşturmanızı sağlıyor. Arkadaşınızın Spotify kodunu okutarak birbiriniz ile bağlantı kuruyorsunuz. Büyük bir olasılıkla Spotify bu özelliği ileride çok iyi bir hale getirip arkadaşlarınız ile aynı notayı aynı anda duymanızı sağlayacak.

Diğer müzik servislerine kıyasla Spotify’a gelen bu özellik ‘Sosyallik’ kavramını artırarak kullanıcılarına güzel bir müzik deneyimi sunacak. Özelliğin henüz tam olarak ne zaman geleceği ve premium üyelerine ne gibi avantajlar sağlayacağı konusundaki detaylar belli değil. Özellik şu an için yalnızca Spotify yetkililerine açık.

Arkadaşlarınız ile dinlemek için yapmanız gerekenler çok basit gibi gözüküyor. Bir cihaza bağlan menüsünün altında bulunan “Arkadaşlarına bağlan” seçeneğindeki kod ile birlikte bağlantı kurulacak ve eş zamanlı olarak arkadaşlarınız ile müzik dinlemeye başlayacaksınız.

Kaynak : https://techcrunch.com/2019/05/31/spotify-social-listening/
26
2
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
26
2
1
1
0