T-Mobile, Galaxy S7 ve S7 Edge İçin Oreo Güncellemesini Kullanıma Sundu

22
4
3
2
0
Android Oreo güncellemesi, yavaş yavaş tüm modeller için yayınlanmaya başladı. Bilhassa orta ve üst düzey akıllı telefonları kapsayan güncelleme, Galaxy S7 ve S7 Edge modellerinde de yerini almış durumda.

T-Mobile abonelerini kapsayan yeni bir güncelleme duyurusu, Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge kullanıcılarını oldukça sevindirdi. Yavaş ama istikrarlı bir şekilde akıllı cihazlara verilen güncelleme neredeyse 2GB boyutunda. Şirketin resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan duyuru ile bu iki modelden birisine sahip olan kullanıcıların sırasıyla: Ayarlar>Telefon Hakkında>Yazılım Güncellemeleri menüsüne gidip “Güncellemeleri kontrol et” butonunu tıklaması yeterli oluyor.

Bazı kullanıcılar ilgili ayarlar menüsüne giderek güncellemenin henüz gelmediğini görmekteler. Bunun sebebi WiFi bağlantısı yerine hücresel bağlantının aktif olması olabilir. Çünkü bazı akıllı telefon modellerinde bu denli büyük dosya boyutlarını indirmek için kablosuz internet bağlantısı gerekiyor. Ayrıca güncelleme bazen bu menü üzerinde görünmese bile kablosuz bağlantı ile gece otomatik olarak cihaza indirilip yüklenmesi için bildirim gönderebiliyor.

Eğer Oreo güncellemesi cihazınıza geldiyse, telefonunuzu prize takın ve ardından “Yükle” seçeneğine dokunun. 1.7GB boyutunda bir dosya, internet hızlarına bağlı olarak cihazınıza belirli bir süre içerisinde inecektir. Bu güncelleme işlemi telefonunuzu biraz yoracağından, cihazı kullanıma ihtiyaç duymadığınız bir vakitte güncellemeniz daha doğru olacaktır.

Kaynak : https://www.slashgear.com/t-mobile-galaxy-s7-and-s7-edge-android-oreo-update-arrives-29536233/
22
4
3
2
0
Emoji İle Tepki Ver
22
4
3
2
0