The Mandalorian'dan Bebek Yoda'nın da İçinde Bulunduğu 2. Sezon Fotoğrafları Geldi

36
3
3
1
0
Geçtiğimiz sene sonunda yayınlanan ve izleyenler tarafından beğeniyle karşılanan The Mandalorian'ın yeni sezonundan fotoğraflar yayınlandı. Yayınlanan yeni fotoğraflarda ilk sezonda gördüğümüz karakterlerle karşılaşıyoruz.

Geçtiğimiz sene kasım ayında yayınlanan ve izleyenler tarafından oldukça beğenilen The Mandalorian, ilk sezonunda bizlere Disney'in "The Child" (Çocuk) olarak adlandırılmasını istediği ancak hayranların Baby Yoda (Bebek Yoda) olarak bilinen sevimli bir karakterle tanıştırmıştı.

Dizinin ikinci sezonunun başlamasında çok az bir süre kaldı ve Entertainment Weekly de dizinin ikinci sezonundan ilk fotoğrafları yayınladı. Emmy adayı dizinin yeni sezonu 30 Ekim tarihinde başlayacak ve birinci sezonun kaldığı yerden devam edecek.

The Mandalorian yeni sezondan ilk fotoğraflar

the mandalorian ikinci sezon set fotoğrafları, baby yoda, bebek yoda

Entertainment Weekly tarafından yayınlanan fotoğraflar, dizinin yeni sezonuyla ilgili çok fazla bilgi içermiyor. Yayınlanan fotoğraflarda Pedro Pascal tarafından canlandırılan Mando'yu, Far Cry 6'da da göreceğimiz Giancarlo Esposito'nun canlandırdığı Moff Gideon'ı, Gina Carano'nun canlandırdığı Cara Dune'u ve Carl Weathers tarafından canlandırılan Greef Karga'yı ve tabii ki Bebek Yoda'yı görüyoruz.

The Mandalorian'ın ikinci sezonuyla ilgili konuşan dizinin senaristi ve 'showrunner'ı Jon Favreau, "Yeni karakterleri tanıttıkça farklı hikâyeleri takip etme fırsatları olacak. Tüm dünya, Game of Thrones'tan ve onun nasıl ilerlediğinden çok etkilenmişti… Bu da bana oldukça çekici geliyor" dedi.

the mandalorian 2.sezon set fotoğrafları, cara dune, greff karga

Dizinin ikinci sezonunda yönetmenlik koltuğuna oturacak isimler arasında Jon Favreau, ilk sezonun ikinci ve altıncı bölümlerini yöneten Rick Famuyiwa, Carl Weathers, ilk sezonun birinci ve beşinci bölümlerini yöneten Dave Filoni ve ünlü yönetmen Robert Rodriguez bulunuyor.

Bunlar haricinde dizinin ikinci sezonunda Rosario Dawson'ın Ahsoka Tano, Katee Sackoff'un Bo-Katan Kryze olarak yer alacağına dair de söylentiler bulunuyor, ancak Disney tarafından henüz bu dedikoduları doğrulayacak bir açıklama yapılmadı. Ayrıca Entertainment Weekly tarafından yayınlanan fotoğrafların tamamına buradan ulaşabilirsiniz.

Kaynak : https://news.avclub.com/baby-yoda-returns-in-first-look-at-the-mandalorian-seas-1844984361
36
3
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
36
3
3
1
0