Nasılsa Hepsi Disney'in: The Simpsons'a 'Loki' Özel Bölümü Geliyor

18
6
1
0
0
Springfield kasabası çok yakında kaosla tanışacak. Bart Simpson'ı da sayarsak 'daha çok kaosla' demek daha doğru olacak. Disney+ için Loki'li The Simpsons özel bölümü geliyor.

Dünyanın en büyük medya kuruluşlarından biri olan Disney, sahip olduğu farklı markaları bir arada karşımıza çıkarmaya devam ediyor. Fiirma son olarak, Disney+ için "The Good, The Bart, and The Loki" adlı özel bir bölüm yayınlayacak.

Çarşamba günü Disney'den yapılan açıklamaya göre, özel bölüm 7 Temmuz'da yayınlanacak ve Disney+'a özel olacak. Marvel Sinematik Evreni'nde Loki'yi canlandıran Tom Hiddlestone bu özel bölümde de Loki'yi seslendirecek.

Disney, satın alım için 71 milyar dolar ödemişti

the simpsons loki

Disney, Fox'u satın almak için 71 milyar dolar gibi büyük bir meblağ ödemişti. Bu satın almanın bir parçası olarak The Simpsons'ın hakları da Disney'e geçmişti. Disney de sahip olduğu bu iki popüler markayı bir arada kullanmaya karar verdi. 

Özel bölümle ilgili olarak hazırlanan görseller, Marvel'in Avengers: Endgame gibi yapımları için kullanılan tarza benziyor. Afişte dikkat çeken noktalar arasında Lisa'nın Thor, Ralph Wiggum'un da Hulk olması yer alıyor. 

Disney'in açıklamasına göre bu bölümün merkezinde Loki'nin Asgard'dan sürgünü ele alınacak. Yapılan açıklamada Loki'nin "şimdiye kadarki en zorlu düşmanları: Simpsonlar ve Springfield'ın en kudretli kahramanları" ile karşılaşacağı ifade edildi. 

The Simpsons için alışılmadık değil

simpsons marvel

The Simpsons'ın uzun tarihinde diğer markalara ait karakterleri ve hatta gerçek insanları ağırladığına sık sık şahit olmuştuk. Şimdiye kadar King of the Hill'den Hank Hill, The Critic'ten Jay Sherman, Family Guy'dan Peter Griffin gibi karakterler de The Simpsons'ta yer almıştı.

Disney'in ayrıca 4 Mayıs Star Wars günü için "The Force Awakens from its Nap" (Güç Uyanıyor Uykusundan) adlı bir özel bölümü de bulunuyordu. Bu bölüm şu anda Disney+ üzerinden de izlenebiliyor.

Kaynak : https://www.theverge.com/2021/6/30/22557599/the-simpsons-loki-short-disney-plus
18
6
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
18
6
1
0
0