2,5 Milyon Dolar Yatırım Alan Yerli Oyun The Unfettered'dan Oynanış Fragmanı Geldi [Video]

28
18
3
2
0
Geçtiğimiz aylarda 2,5 milyon dolarlık yatırım toplamayı başaran yerli oyun The Unfettered'ın ilk oynanış fragmanı yayınlandı. Oyun, iki farklı versiyona sahip olarak çıkış yapacak.

Türkiye, mobil oyun sektöründe büyük bir yer edinmiş olsa da bu başarı henüz bilgisayar/konsol platformlarına yansıyamadı. Mount & Blade serisi, bu konudaki sayılı başarılardan biri olurken bugün gelecek vadeden bir projeden ilk oynanış fragmanı paylaşıldı.

Anıl Evci ve Haris Sevinç tarafından kurulan Awkay Technologies, milyonlarca dolar yatırım toplamayı başardığı The Unfettered oyunundan ilk oynanış fragmanını paylaştı. Unreal Engine 4 ile geliştirilen oyun, görsel kalitesiyle şimdiden ilgi çekmeyi başardı:

The Unfettered oynanış fragmanı:

  • Görüntüler, oyunun Alpha sürümünde alındı.

Oyun, iki yönlü bir proje olarak çıkacak.

the unfettered

The Unfettered, iki yönlü bir proje olacak. Souls-like türünü örnek alan oyunun bir versionu Steam üzerinden ücretli olarak edinilebilecek normal bir PC oyunu olarak karşımıza çıkacak.

İkinci ise internetin yeni hali ‘Web3’ tabanlı olacak ve blok zincir desteğine sahip olacak. Blok zincir versiyonun ücretsiz olacağını ve Steam yerine başka bir yerden edinilebileceğini ekleyelim. Yapım metaverse ve ‘oynadıkça kazan’ konseptlerine de yer verecek. Oyuncular, oyunu oynayarak çeşitli ödüller kazanabilecek.

Henüz ne zaman piyasaya sürüleceği belli olmayan The Unfettered, geçtiğimiz aylarda çıktığı yatırım turunda toplam 2,5 milyon dolar yatırım almayı başarmıştı. Oyunun yatırımcıları arasında Paribu Ventures, Gate.io, Vendetta Capital ve birçok farklı büyük isim daha yer alıyor.

The Unfettered konusu:

The Unfettered, gizemli ve savaşçı bir kadını konu alacak. Tanrılar tarafından "seçilmiş kişi" olarak atanan bu karakter; dünyayı ölüm, kaos ve yıkım diyarına çeviren zalim tanrılara, cadılara, iblislere ve yeraltı canavarlarına karşı intikam için savaşmakla görevlendirilmiş olacak.

Oyunu bu bağlantıya tıklayarak Steam istek listenize ekleyebilirsiniz.

28
18
3
2
0
Emoji İle Tepki Ver
28
18
3
2
0