Spider-Man Filmlerinin Yıldızı Tom Holland, Instagram’da Sony’yi Takibi Bıraktı

48
16
9
8
8
Spider-Man Filmlerinin Yıldızı Tom Holland, Instagram’da Sony’yi Takibi Bıraktı
Marvel Sinematik Evreni’nde Spider-Man/Peter Parker karakterine hayat veren yetenekli oyuncu Tom Holland, Instagram’da Sony’yi takip etmeyi bıraktı.

Disney ve Marvel’ın ortak yaptığı Spider-Man filmleri, iki tarafın anlaşamaması üzerine sona ermişti. Bundan sonra Kevin Feige, Sony filmlerine yapımcı olmayacak ve Spider-Man de film evreninde yer almayacak. 

Bütün bu olaylar olup biterken sessiz kalmayı tercih eden Tom Holland, MCU Cosmic’in haberine göre Sony’nin resmi Instagram hesabını takip etmeyi bıraktı. 

Sony ise başrolünde Holland’ın bulunduğu 2 yeni Spider-Man filmi tasarlıyor.

Spider-Man: Far From Home filmi, Sony için sinemada en yüksek hasılatı elde ettikleri film olmuştu. Jon Watts’ın yönettiği filmin senaryosunu Chris McKenna ve Erik Sommers yazmıştı. Oyuncu kadrosunda ise Tom Holland, Jake Gyllenhaal, Zendaya, Jacob Batalon, Tony Revolori, Martin Starr, Numan Acar, J.B. Smoove, Oli Hill, Remy Hii, Marisa Tomei, Michael Keaton, Jon Favreau, Cobie Smulders ve Samuel L Jackson yer alıyordu.

Sizce bu sürecin sonu nasıl olacak? Örümcek Adam sessiz sedasın MCU’dan ayrılacak mı? Yoksa iki tarafın uzlaşabileceğine inanıyor musunuz?

Kaynak : https://heroichollywood.com/spider-man-tom-holland-unfollows-sony/
48
16
9
8
8
Emoji İle Tepki Ver
48
16
9
8
8