3 Tüplü Monitör ile Microsoft Flight Simulator 2020 Keyfi [Video]

43
7
2
2
0
Bir YouTube kanalı, Microsoft Flight Simulator 2020'de benzersiz bir deneyim yaşamaya karar verdi. Nvidia GeForce RTX 2080 Super ekran kartlarıyla Nvidia Surround'u birlikte kullanan içerik oluşturucular, Microsoft Flight Simulator 2020'yi 3 adet tüplü monitörde oynadılar.

ABD merkezli teknoloji devi Microsoft, geçtiğimiz hafta havacılık tutkunlarının büyük bir heyecanla bekledikleri Flight Simulator 2020'yi yayınladı. Yayınlanan simülasyon oyunu, kısa bir süre içerisinde de oyuncuların ilgi konusu oldu. Bazı oyunseverler, Flight Simulator 2020 ile hayli uzun oyunları simüle etmeye çalışırken bazı oyuncularsa bu oyundaki hatalar üzerinde yoğunlaşarak diğer oyuncuları güldürdüler.

Microsoft Flight Simulator'ün onlarca yıllık mazisi var. Şirketin ilk kez 37 yıl önce 1982 yılında kullanıma sunduğu Microsoft Flight Simulator, elbette şimdiki sürüme oranla çok daha farklıydı. Hal böyle olunca da "LGR" isimli bir YouTube kanalının içerik oluşturucuları, geçmiş ile günümüzü Microsoft Flight Simulator üzerinden birleştirmeye karar verdiler. Ortaya çıkan görüntülerse hayli ilgi çekiciydi.

Microsoft Flight Simulator'ü üç adet tüplü monitörde oynadılar

Microsoft Flight Simulator

YouTube kanalı, yukarıda gördüğünüz deneyimi yaşayabilmek için Nvidia'nın Surround isimli teknolojisinden faydalandılar. Bilgisayarlarının sahip oldukları Displayport çıkışlarını dönüştürücüler yardımıyla VGA haline çeviren ve bu çıkışları da monitörlere bağlayan içerik oluşturucular, bu sayede gerçekten de alıştığımızın dışında bir Microsoft Simulator 2020 deneyimi yaşadılar. 

Yukarıda gördüğünüz düzeneği hazırlayan içerik oluşturucular, sahip oldukları bilgisayarda "Nvidia GeForce RTX 2080 Super" gibi etkileyici seviyede güçlü olan bir ekran kartı kullanıyorlar. Ayrıca yukarıdaki görüntünün çözünürlüğü 3072 x 768 piksel olduğunu da belirtelim. Dilerseniz artık sizleri, üç tüplü monitörle nasıl bir Microsoft Flight Simulator 2020 deneyimi yaşayacağınızı gösteren o YouTube videosuyla baş başa bırakalım.

Kaynak : https://www.pcgamer.com/this-is-what-microsoft-flight-simulator-looks-like-on-three-crts/
43
7
2
2
0
Emoji İle Tepki Ver
43
7
2
2
0