Bir Twitch Yayıncısı, 16 Saatlik Uçuşu Microsoft Flight Simulator'de Birebir Simüle Etti

88
15
9
5
3
Twitch yayıncısı Bruce Greene ve Boon, 16 saatlik Los Angeles-Dubai uçuşunu Microsoft Flight Simulator'de birebir simüle etti. 16 saatlik yayının tekrarı dahi binlerce kez izlendi.

Geçtiğimiz günlerde (18 Ağustos) resmen yayınlanan uçuş simülasyonu Microsoft Flight Simulator, oyun içi dünyayı Bing Haritalar’dan aldığı verilerle gerçek zamanlı olarak oluşturduğu için gerçek boyutlu bir Dünya üzerinde uçuş gerçekleştirebiliyorsunuz.

Twitch yayıncısı Bruce Greene ve Boon, Microsoft Flight Simulator’un bu özelliğinden faydalanarak Microsoft Flight Simulator’deki belkide şu ana kadarki tek seferde en uzun uçuşu gerçekleştirdiler.

twitch microsoft flight simulator

Gerçekleştirecekleri bu özel yayın için kendilerine gerçeğiyle neredeyse aynı boyutta bir uçak kokpiti oluşturan Bruce Greene ve Boon, 16 saat 18 dakika süren yayında Los Angeles’tan Dubai’ye 16 saatlik bir uçuş gerçekleştirdiler.

Los Angeles-Dubai uçuşu, -Twitch yayınındaki başlığın aksine- dünya üzerindeki en uzun uçuş rotası değil. Zira 19 saatlik Singapur-New York ve 17 saatlik Perth-Londra uçuşları da bulunuyor. Yine de Los Angeles-Dubai’nin de en uzunlardan biri olduğunu söylemek mümkün.

16 saatlik uçuşun videosu 32 bin kez izlendi

twitch 16 saat yayın

16 saat boyunca sanal bir uçuşu izlemeyi kim ister tahmin etmek zor ancak Greene’in kanalına baktığımızda 16 saatlik uçuşun gerçekleştiği yayının tekrarının şu ana kadar 32 binden fazla görüntülendiğini görüyoruz.

Eğer kostümlerden mekana kadar gerçek bir uçuş simülasyonu sağlamayı hedefleyen ve 16 saat süren Los Angeles-Dubai uçuşunun gerçekleştirildiği yayının tekrarını izlemek isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Kaynak : https://kotaku.com/flight-simulator-pilots-make-16-hour-flight-from-la-to-1844784142
88
15
9
5
3
Emoji İle Tepki Ver
88
15
9
5
3