Yeni Nesil The Witcher 3, Netflix Dizisinden İlham Alan Ek İçeriklerle Gelecek

34
5
1
1
0
Yeni nesil konsollarla birlikte yeni sürümü oyunculara sunulacak olan The Witcher 3'te, Netflix dizisinden ilham alan ek içeriklerin olacağı paylaşıldı. Oyunun tam adının "The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition" olacağı biliniyor.

Polonyalı video oyunu geliştiricisi CD Projekt’in göz bebeği olarak tabir edebileceğimiz The Witcher 3: Wild Hunt ilk çıktığı zamanlarda performans sorunlarıyla baş başa kalmış ve tartışma konusu haline gelmiş olsa da günümüzde, oyun dünyasının en iyi yapımları arasında yer alıyor. Neredeyse her platformdaki oyuncuya ulaştırılmış olan bu oyun, yeni nesil sürümüne gelecek olan ek içeriklerle karşımızda.

Xbox series ve PlayStation 5 ailesine sunulacak olan sürümden bir kapak fotoğrafı paylaşıldı. Fotoğrafta ve The Witcher resmi hesabı üzerinden yapılan paylaşımda görebileceğiniz üzere oyunun yeni sürümünde, Netflix dizisinden ilham alan eşyaların olacağı belirtiliyor.

Işın izleme ve kısa yükleme süreleriyle The Witcher 3:

The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition

The Witcher 3’ün yeni nesil konsollar için güncelleneceğini geçtiğimiz yıl öğrenmiştik. Bu güncelleme kapsamında, oldukça beğenilen oyun, ışın izleme ve daha kısa yükleme süreleriyle karşımıza çıkacak. Bunun yanında CD Projekt’in; ek içerikler, genişleme paketleri ve oyuncu deneyimini iyileştirmek üzerine başka alanlarda çalışmalar yürüttüğü biliniyor.

  • Tweet'i görüntüleyemiyorsanız buraya tıklayın

The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition adıyla karşımıza çıkan sürümde, serinin oldukça beğenilen Netflix dizisinden ilham alan ek içeriklerin olacağı paylaşıldı. CD Projekt, içerikler hakkında detaylı bilgi vermemiş olsa da hayranların bu gelişmeyi uzun zamandır beklediğini söyleyebiliriz.

Netflix’teki The Witcher dizisinin 17 Aralık tarihinde ikinci sezonunu sevenleriyle buluşturacağını sizlerle paylaşmıştık. Bakalım CD Projekt, devasa bir hayran kitlesine sahip olan The Witcher 3 oyununa, bu diziden ne gibi içerikler getirecek. Son olarak oyuna sahip olan kişilerin ücretsiz olarak yeni sürüme yükseltebileceğini söyleyelim. İçerikler hakkında detaylar ortaya çıktıkça sizlere aktarıyor olacağız.

Kaynak : https://kotaku.com/the-witcher-3-will-get-free-dlc-inspired-by-the-netflix-1847262190
34
5
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
34
5
1
1
0