Turkcell’in Eski CEO’su Kaan Terzioğlu’nun Yeni İşi Belli Oldu

79
16
11
6
3
Turkcell’den ayrılan Kaan Terzioğlu, yapay zekâ teknolojileri alanında faaliyet gösteren FastForward.ai’nin danışma kuruluna geçiş yaptı. Terzioğlu’nun yeni şirketi, mobil operatör firmalarının müşterileriyle iletişim kurmalarını kolaylaştıran sistemler geliştiriyor.

Ülkemizin en köklü mobil operatörlerinden Turkcell’i uzun yıllar boyunca yöneten Kaan Terzioğlu, geçtiğiniz günlerde aniden görevinden istifia ettiğini açıklamıştı. Turkcell’de işlerin başına gelen kişi ise Murat Erkan olmuştu. Terzioğlu’nun yeni adresi ise büyük merak konusuydu.

Mobil operatörlerin müşteri ilişkilerini Facebook Messenger, Intagram ve Twitter gibi kanallar üzerinden yönetmelerini sağlayan sistemler geliştiren FastForward.ai, Terzioğlu’nun yeni şirketi oldu. Firmanın danışmanlık kurulunda görev yapacak.

Firmanın diğer danışma kurulu üyeleri ise sektördeki tanınan isimlerden oluşuyor. Evernote platformunun kurucusu Phil Libin, Nexit Ventures’in ortaklarından Markku Mäkeläinen de aynı kurulda yer alıyor.

Mobil operatörlerin aboneleriyle daha etkili ve daha tasarruflu şekilde iletişime geçmelerini sağlamak isteyen FastForward, popüler kanallardaki firma profilleri için yapay zekaya dayalı chat botları geliştiriyor. Kaliforniya merkezli olan şirket, sadece Türkiye değil, tüm dünyada hizmet veriyor.

79
16
11
6
3
Emoji İle Tepki Ver
79
16
11
6
3