Türkiye’nin En 'İyi Yaşam Markaları' Açıklandı: İşte Kazanan 14 Marka

88
26
19
8
3
Her ülke ve kültürde olduğu gibi Türkiye’deki tüketicilerin de kültürleri ve tüketim alışkanlıklar değişim gösteriyor. Bu alışkanlıklarımıza göre bazı markalara kendimizi yakın hissediyor, farkında bile olmadan onları daha çok tercih ediyoruz. Araştırma şirketi Nielsen, Türkiye’nin “en iyi yaşam markalarını” belirledi.

Her birimiz birer tüketiciyiz. Bilerek ya da bilmeyerek, hayatımızın her anında tüketim alışkanlıklarımıza tercihler yapıyoruz. Zaruri ya da zevke yönelik ihtiyaçlarımızı karşılarken, sadece bütçeye göre değil, seçeneklerin isimlerine ve itibarlarına göre de seçim yapıyoruz.

Araştırma ve veri analiz şirketi Nielsen tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen, Türk tüketicisinin alışkanlıklarına ve tecihlerine odaklanan İyi Yaşam Markaları (Good Life Brands) araştırmasının sonuçları açıklandı. 14 farklı kategorinin birincisi olan yerli markalar sıralandı. 

  • Not: Listede göreceğiniz markalar, Türkiye’deki tüketicilerin geneline ilişkin bir sonuçtur. Kişisel olarak tercih etmediğiniz bir markayı görebilirsiniz. Ayrıca listede söz konusu markaların sosyal sorumluluk çalışmalarını ya da reklam filmlerini izleyebilirsiniz.

Sigorta Kategorisi: Anadolu Sigorta

Süpermarket Kategorisi: Migros

Küçük Ev Aletleri Kategorisi: Arçelik

Kozmetik Ürünleri Kategorisi: Avon

Bankacılık ve Finans Kategorisi: Ziraat Bankası

Ev Temizlik Ürünleri Kategorisi: Ariel

Online Alışveriş Kategorisi: Hepsiburada.com

Alkolsüz İçecek Kategorisi: Coca-Cola

Restaurant / Kafe Kategorisi: Burger King

Kişisel Bakım Kategorisi: Elidor

Beyaz Eşya Kategorisi: Arçelik

Gıda Kategorisi: Ülker

Telekomünikasyon Kategorisi: Turkcell

Sağlık Kategorisi: Eczacıbaşı

88
26
19
8
3
Emoji İle Tepki Ver
88
26
19
8
3