Twitch Kullanıcılarının Keyfini Kaçıracak Yenilik: Canlı Yayın Tekrarları Daha Erken Silinecek

7
3
1
0
0
Twitch'in yayınları sonradan izlemeye yarayan VOD özelliğine bir değişiklik yapılacak. Twitch'in açıklamasına göre bazı kanalların VOD içerikleri, bundan sonra 7 gün boyunca arşivde tutulacak.

Dünyanın en popüler canlı yayın platformlarından bir tanesi olan Twitch, kullanıcı deneyimini değiştirecek radikal bir karar aldığını duyurdu. Platform tarafından yapılan açıklamalara göre Twitch kullanıcıları, geçmiş yayınları izleyebilmek için 7 günlük süreye sahip olacaklar. Ancak bu karar tüm kanallar için geçerli olmayacak.

Twitch, İsteğe Bağlı Videolar (VOD) isimli bir özellik kapsamında canlı yayınları arşivliyor ve kullanıcıların bu yayınlara sonradan ulaşabilmesini sağlıyordu. Sonradan izleme süresi; Twitch Partner, Affiliate, Amazon Prime veya Twitch Turbo hizmetlerini aktif etmeyen kanallar için 14 gün ile sınırlıydı. İşte bu durum artık değişecek. Standart kanallardaki VOD, bundan sonra yalnızca 7 gün için geçerli olacak.

Yeni dönem, 1 Eylül'de başlayacak

Twitch

Twitch tarafından yapılan açıklamada, VOD ile ilgili kararın 1 Eylül itibarıyla yürürlüğe gireceği belirtildi. Kullanıcılar, o tarihe kadar Twitch Partner, Affiliate, Amazon Prime veya Twitch Turbo kapsamında olmayan kanallara ait paylaşımlara, 14 günlük süreç içerisinde ulaşmaya devam edebilecekler.

Bu arada; Twitch Partner, Affiliate, Amazon Prime veya Twitch Turbo kapsamındaki Twitch kanalları için herhangi bir değişiklik olmayacak. Twitch kullanıcıları, bu hesaplara ait isteğe bağlı videolara 60 gün süreyle ulaşabilecekler. 

Kaynak : https://help.twitch.tv/s/article/video-on-demand?language=en_US
7
3
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
7
3
1
0
0