Twitter’a Tweet Planlama Özelliği Geldi

5
4
2
1
0
Twitter’a Tweet Planlama Özelliği Geldi
Twitter’a bugün gelen yeni güncellemeyle sosyal medya platformuna tweetleri planlama özelliği geldi. Bu özellik sayesinde kullanıcılar, tweetlerini önceden planlayıp istedikleri tarih ve saatte paylaşabilecek.

Twitter’da uzun süredir beklenen bir özellik, sonunda tüm kullanıcılar için yayınlandı. Uygulamanın web sayfası üzerinden Tweet planlamaya izin veren yeni özellik, bundan sonra Twitter’da herhangi bir özel uygulamaya ihtiyaç duymadan Tweet’lerinizi planlamanızı sağlayacak. 

Twitter’da bu zamana kadar zamanlama özelliğinin bulunmaması, pek çok kullanıcı için sorun oluşturuyordu. Bu sorunu aşmak için Tweetdeck gibi üçüncü parti hizmetlere yönelmek zorunda kalan kullanıcılar, Twitter’a gelen yeni özellik sayesinde tüm bu dertlerden kurtuldu. Sosyal medya platformu, bundan sonra web sitesi üzerinden planlama yapmanın yanında taslak tweetler de oluşturmanızı sağlayacak. 

Tweetleri nasıl ileri bir tarihe zamanlarım?

Twitter’da ileri tarihli bir Tweet zamanlamak son derece kolay. Tüm yapmanız gereken şey, yeni Tweet oluşturma penceresinden, “Planlanmış Tweet” butonuna tıklamak. Sonrasında ise karşınıza çıkan pencereden tarih ve zaman seçeceksiniz. Bu özelliği başka yardımcı yazılımlarla yapabiliyor olsak da direkt Twitter üzerinden yapmak hem daha güvenli hem de daha hızlı olacaktır.

Peki, sizce Twitter’a gelen bu yeni özellik kullanışlı mı? Yorumlarda bize iletebilirsiniz.

Kaynak : https://www.theverge.com/2020/5/28/21273940/twitter-schedule-draft-tweets-web-app
5
4
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
5
4
2
1
0