İnternetten Yasal Olarak Ücretsiz Bir Şekilde Dizi İzleyebileceğiniz 6 Site

60
11
3
2
1
Dizi izlemek istediğinizde Google'a dizi izle yazıp, anonim sitelerde reklam dolu dizi izleme eziyetinden sıkıldıysanız, tamamiyle lisanslı ücretsiz dizi izleyebileceğiniz siteler listemiz ile karşınızdayız. Dilerseniz hiç uzatmadan daha önce izlediğiniz veya merak ettiğiniz çoğu diziyi bulabileceğiniz ücretsiz dizi sunan platformlar listemize geçelim.

Yeni bir diziye başlamak istediğinizde, Netflix veya benzeri ücretli platformlara aylık belirli ücretler ödemek zorunda değilsiniz. Netflix, BluTV veya Exxen gibi platformlar yerine çoğunlukla ücretsiz dizi izleyebileceğiniz siteler sayesinde, boş vakitlerinizde dizi keyfinizi çıkarabilir ve herhangi bir ücret ödemek zorunda bırakılmazsınız. Üstelik bu siteler kime ait olduğu bilinmeyen, anonim siteler değil. Tamamiyle lisanslı, Netflix veya Exxen benzeri kurumsal ücretsiz dizi izleyebileceğiniz siteler.

Şu an günümüz popüler dizi ve film izleme platformlarını kullanmak istediğinizde, aylık 50-60 TL gibi bir ücret ödemeniz gerekiyor. Aksi takdirde platforma ait içerikleri görüntüleyemiyor ve izleyemiyorsunuz. Eğer sıklıkla dizi veya film izleyen birisi değilseniz, ücretsiz dizi izleyebileceğiniz siteleri tercih etmeniz daha tasarruflu olacak. Yalnızca az dizi izleyen kullanıcılarımız için değil, gününün tamamını dizi izleyerek geçiren kullanıcılarımız içinde bu siteler oldukça işe yarıyor diyebiliriz. Dilerseniz hiç uzatmadan ücretsiz dizi izleyebileceğiniz siteler listemize geçelim.

Ücretsiz dizi izleyebileceğiniz siteler:

  • PuhuTV
  • Gain
  • Vimeo
  • YouTube
  • DMAX
  • Fox Play

Beğendiğiniz televizyon dizilerini tekrar izleyebilme imkanı: PuhuTV

PuhuTV

PuhuTV, ücretsiz bir şekilde yüzlerce içeriği izleyebilmenizi sağlıyor. Yerli ve Yabancı olmak üzere yüzlerce dizi ve filme sahip PuhuTV, daha önce televizyonlarda severek seyrettiğimiz dizileri de bünyesinde barındırıyor. Örneğin, son zamanlarda oldukça popüler olan Yargı dizisini veya henüz daha birinci sezonunu yeni tamamlayan Baba dizisinin tekrarlarını, PuhuTV üzerinden izleyebilirsiniz.

PuhuTV yetişkinlere yönelik içerikleri ile birlikte, çocuklara yönelik içerikler de üretiyor. Örneğin, çocuğunuz için eğitici ve öğretici çizgi filmleri de PuhuTV üzerinden bulabilirsiniz. Bu sayede siz PuhuTV üzerinden dizi keyfinizi sürerken, çocuğunuz da PuhuTV’nin sunduğu çizgi filmleri kolaylıkla izleyebilir. PuhuTV, izlediğiniz içeriklere göre sizlerin seveceği tarzdaki içerikleri derleyerek daha başka dizileri izlemenizi de sağlıyor. Onlarca içeriğe ve özelliğe sahip platforma ücretsiz olarak kayıt olabilir ve izlemeye başlayabilirsiniz.

Ücretsiz diziler, filmler, belgeseller ve programlar bir arada: Gain

Gain

2019 yılında kurulan ve farklı içerikleri ile sevilen Gain, kendine özel içerikleri ile birlikte popüler dizi ve filmlere de bünyesinde yer veriyor. Gain, her ne kadar bünyesindeki popüler belgesel ve programlar ile bilinse de, oldukça kaliteli ve daha önce belki de duymadığınız dizileri de kapsıyor. Örneğin Cengiz Bozkurt, Engin Günaydın ve Çağlar Çorumlu gibi ünlü ve başarılı oyuncular da, Gain’de bulunan dizilerde oynuyor.

Gain, yalnızca diziler ile değil, belgeselleri ve programları ile de tercih edebileceğiniz bir platform. Örneğin, ünlü oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan’ın İstanbul sokaklarını gezdiği İstanbul Hesabı belgesel serisini takip edebilirsiniz. Gain, sunduğu içeriklerin büyük bir çoğunluğunu ücretsiz olarak izleyebilme imkanı veriyor. Bazı içerikler için ise yine aylık abonelik satın almanız gerekiyor.

Onlarca kategorideki içeriği ücretsiz izleyebilme: Vimeo

Vimeo

Vimeo, tıpkı YouTube gibi farklı kategorilerde herkesin içerik üretmesini sağlayan bir platform olmasıyla birlikte bünyesinde dizileri de barındırıyor. Platformda kullanıcılar tarafından yüklenen yüzlerce yerli ve yabancı diziler bulunuyor. Vimeo, belki de yıllar önce televizyonda izlediğiniz bir diziyi tekrar bulabilmenizi sağlıyor. Çünkü bünyesinde o kadar fazla içerik bulunuyor ki, daha önce izlediğiniz içerikleri bile tekrar görmeniz mümkün.

Vimeo farklı kategoride binlerce içeriği bir arada sunuyor. Kayıt olması ücretsiz olan bu platforma, ekstra aylık ücretler ödeyerek daha farklı ve kaliteli içeriklere ulaşabilir, Vimeo’nun sunduğu özelliklerden faydalanabilirsiniz. Ama elbette, kayıt olmanıza gerek kalmadan da dizi izleme imkanına sahipsiniz.

Dünya’nın en büyük video içerik platformu: YouTube

YouTube

Gelelim Dünya’nın en popüler içerik izleme platformu olan YouTube’a. YouTube, aklınıza gelebilecek her içeriğe sahip olmasıyla birlikte, dizi ve film izleme imkanı da sunuyor. Türk dizileri tarafından bakacak olursak, bir önceki akşam televizyonda yayımlanan bir diziyi ertesi gün YouTube’dan izleyebilirsiniz. Popüler yapımcılar, televizyonlarda yayımladıkları dizilerin tekrarını YouTube’da da yayınlayarak oldukça dikkat çekiyorlar. Bununla birlikte, yıllar önce yayınlanan bir diziyi de YouTube’da kolaylıkla bulma imkanına sahipsiniz.

Örnek vermemiz gerekirse, Türk dizi tarihinin bir efsanesi olan Kurtlar Vadisi dizisinin ilk 97 bölümünü YouTube üzerinde bulabilir ve kolaylıkla izleyebilirsiniz. Veyahut internette fragmanını görüp, beğendiğiniz bir diziyi de yine YouTube’da bulabilmeniz mümkün. YouTube, tamamiyle ücretsiz bir platform olmakla birlikte, yalnızca reklamları kaldırma, videoları indirme gibi özellikleri kapsayan YouTube Premium paketine sahip. Ama bu paketi satın almadan da YouTube’da bulunan tüm içerikleri izleyebilirsiniz.

Belgesel tadında diziler seviyorsanız: DMAX

DMAX

Eğer zorlu belgeseller, araba üretimleri, vahşi doğa ve daha birçok seriyi seviyorsanız DMAX tam olarak size göre. DMAX, daha çok tek bir konu üzerine odaklanan seriler paylaşıyor. Örneğin tarihi yerleri gösteren bir belgesel dizisi, araba yapımları ve onarımlarını gösteren bir belgesel dizisi veya altın bulmayı hedefleyen bir belgesel dizisi de dahil olmak üzere onlarca diziyi izlemek istiyorsanız, DMAX tam olarak size göre.

DMAX, kullanması ücretsiz bir platform. Yani buradaki belgesel dizilerini izlemek için herhangi bir ücret ödemenize gerek kalmıyor. Kayıt olduktan hemen sonra platformun size sunduğu içerikleri kolaylıkla izlemeye başlayabilirsiniz.

Tüm FOX içerikleri bir arada: Fox Play

Fox Play

Bünyesinde oldukça fazla kanalı ve konsepti bulunduran FOX, Fox Play üzerinden bünyesinde yüzlerce dizi ve filmi barındırıyor. Bununla birlikte izlemesi tamamiyle ücretsiz olan bu platform, eğer sıkı bir Fox TV izleyicisiyseniz kaçırdığınız içerikleri de izlemenizi sağlıyor. Buna diziler, programlar ve filmler de dahil ve yalnızca bununla kalmayıp Fox TV’nin canlı yayın akışını da buradan takip edebiliyorsunuz.

FOX Play’ı kullanmak tamamiyle ücretsiz ve hatta çoğu zaman kayıt bile olmanıza gerek kalmadan özelliklerinden yararlanabiliyorsunuz.

Eğer oldukça nadir dizi izleyen birisiyseniz dizi izle özelliği bulunan ücretsiz platformları tercih edebilirsiniz. Günümüz dolar kuru ile birlikte ülkemizde abonelik fiyatları neredeyse her ay güncelleniyor. Örneğin, Netflix’in en temel planı 37,99 TL, en yüksek planı ise 77.99 TL üzerinden satılıyor. Lakin eğer az dizi veya film izleyen birisiyseniz, bu ücreti ödemeden ücretsiz dizi izleyebileceğiniz siteler tercih ederek dizi keyfine de varabilirsiniz. Sizler dizi veya film izlemek için hangi platformları kullanıyorsunuz? Yorumlarda bizimle paylaşmayı unutmayın.

60
11
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
60
11
3
2
1