Sadece PC ve Yeni Nesil Konsollara Gelecek Unknown 9: Awakening’in Fragmanı Yayınlandı

26
2
1
1
0
Reflector Entertainment tarafından geliştirilen ve 2021’de PC ve yeni nesil konsollar için çıkacağı duyurulan Unknown 9: Awakening, beklentileri fazlasıyla artıracak fragmanıyla birlikte duyuruldu.

Dünyanın en büyük oyun fuarı Gamescom, bu sene fiziksel olarak gerçekleşmese de dijital ortamda sevenleriyle buluşuyor. Bugün açılış gecesiyle karşımıza çıkan ünlü fuarda, şimdiden iddialı oyunların fragmanlarını görmeye başladık. Bu oyunlardan biri olan Reflector Entertainment imzalı Unknown 9: Awakening ise yayınlanan kısa fragmanıyla şimdiden ilgileri üzerine çekmiş görünüyor. 

2021’de yayınlanacağı açıklanan oyun, Haroona isimli bir kız karakterin etrafında şekillenen hikaye tabanlı bir aksiyon - macera oyunu. 

Unknown 9: Awakening fragmanı:

Hindistan’ın Kalküta sokaklarında büyüyen ve rüyalarında kendi ölümünü gören genç bir kız olan Haroona’yı kontrol ettiğimiz oyunda, doğuştan görünmezliği manipüle edebilen karakterimizle onun yeteneklerini keşfedeceğiz. Bir akıl hocasından yardım alarak Haroona’nın kendi yeteneklerini keşfetmesine eşlik edeceğimiz Unknown 9: Awakening’de The Fold olarak bilinen gizemli bir boyuta erişebileceğiz. 

Layton Green’in Unknown 9: Genesis, Unknown 9: Out of Sight gibi geniş bir gizem - gerilim roman serisinden uyarlanan oyunun nasıl olacağını şu an için bilmiyoruz, ancak fragmanın son derece başarılı olduğunu söyleyebiliriz. Fragmanı izledikten sonra oyunla ilgili daha fazla beklenti yaşayan insanlar için bir de web sayfası paylaşan Reflector Entertainment, bu sitede yanlış cevabı olmayan soruların yer aldığı bazı bölümler sunuyor. 

Unknown 9: Awekening’in PC, PS5 ve Xbox Series X için çıkacağını söyleyelim. Peki sizler bu oyun hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlar kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak : https://www.vg247.com/2020/08/27/unknown-9-awakening-revealed-teaser-trailer/
26
2
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
26
2
1
1
0